Avatar re-release vanaf 22 september in Nederland in de bioscoop

Avatar, de meest succesvolle film aller tijden van regisseur James Cameron, krijgt een re-release in Nederland in de bioscoop. Het avontuur uit 2009 wordt opnieuw uitgebracht met 4K gerestaureerd beeld en HDR geluid. Avatar is vanaf 22 september 2022 wederom te zien in de bioscoop. Bekijk hieronder een trailer.

Avatar re-release

Avatar re-release

Op de verre maan Pandora, vertrekt een held tegen wil en dank op een missie naar verlossing en ontdekking, terwijl hij een heldhaftige strijd aanvoert om een beschaving te redden. Het Oscar-winnende Avatar biedt een nieuwe cinematografische ervaring, waarin de kijker volledig kan opgaan. De revolutionaire technologie die speciaal is uitgevonden voor het maken van deze film, versmelt met de emotie van de personages en het meeslepende verhaal.

Avatar is geschreven en geregisseerd door Academy Award winnaar James Cameron. In de hoofdrollen zien we Sam WorthingtonZoe Saldana, Stephen Lang, Michelle Rodriguez en Sigourney Weaver. De film is geproduceerd door James Cameron en Jon Landau en is genomineerd voor negen Oscars waaronder Best Picture en Best Director. Avatar won drie Oscars®: voor Best Cinematography, Production Design en Visual Effects.

Avatar re-release is vanaf 22 september 2022 te zien in de bioscoop.

Afbeelding via The Walt Disney Company

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...