Bekijk de eerste trailer voor Trolls 3 In Harmonie

Universal Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven van Trolls 3 In Harmonie (Trolls Band Together). Bekijk deze hieronder.

Eind dit jaar is het tijd voor een unieke, regenboogkleurige familiereünie vol actie en grote sterren. Anna Kendrick en Justin Timberlake keren terug in een nieuw deel van DreamWorks succesvolle muzikale franchise.

Trolls 3 In Harmonie

Na twee films lang hechte vriendschap en eindeloos geflirt zijn Poppy (Anna Kendrick) en Branch (Justin Timberlake) nu eindelijk officieel een stelletje (#broppy)! Als ze dichter naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft. Hij maakte ooit deel uit van haar favoriete boyband BroZone, samen met zijn vier broers: Floyd (de voor een Golden Globe genomineerde electropopsensatie Troye Sivan), John Dory (Eric André), Spruce (Grammy-winnaar Daveed Diggs) en Clay (Grammy-winnaar Kid Cudi). BroZone is uit elkaar gegaan toen Branch nog jong was en sindsdien heeft Branch zijn broers niet meer gezien.

Maar als zijn bro Floyd ontvoerd wordt vanwege zijn muzikale talent door een stel gemene popster-schurken—Velvet (Emmy-winnaar Amy Schumer) en Veneer (de Grammy-winnaar en voor een Tony genomineerde Andrew Rannells)—gaan Branch en Poppy op een meeslepend en emotioneel avontuur. Ze proberen de broers weer bij elkaar te brengen en te voorkomen dat Floyd een erger lot te wachten staat dan vergetelheid.

In de film is een mix van psychedelische, vrolijke nieuwe en klassieke hits te horen, waar Trolls bekend om staat. Trolls 3 In Harmonie (Trolls Band Together) heeft een indrukwekkende cast van muzikale sterren en geweldige comedians als nieuwe personages in de franchise, onder wie de Latin Grammy-winnaar en vier keer voor een Grammy genomineerde Camila Cabello (Cinderella) als Viva, Zosia Mamet (The Flight Attendant) als Crimp en twaalfvoudig Emmy-winnaar en drag icon RuPaul Charles als Miss Maxine.

De terugkerende cast bestaat, onder andere, uit de voor een Grammy, Emmy en Golden Globe genomineerde Zooey Deschanel als Bridget, Christopher Mintz-Plasse als Gristle, het Icona Pop-duo Aino Jawo en Caroline Hjelt als Satin en Chenille, Grammy-winnaar Anderson .Paak als Prince D, comedian Ron Funches als Cooper, de voor een SAG genomineerde Kunal Nayyar als Guy Diamond en Emmy-winnaar en Saturday Night Live-legende Kenan Thompson als Tiny Diamond.

Aan het hoofd van de film staan terugkerend regisseur Walt Dohrn en producent Gina Shay, in co-regie met Tim Heitz (head of story Trolls World Tour). De Trolls-films van DreamWorks Animation (Trolls uit 2016 en Trolls World Tour uit 2020) zijn met hun zang en dans grote successen geworden, met zelfs een Oscar®-nominatie voor Best Original Song. Het is uitgegroeid tot een van de grootste en meest geliefde franchises in de entertainmentwereld.

In Nederlands worden de stemmen ingesproken door Sharon Doorson (Poppy), Buddy Vedder (Knoest) en Murth Mossel (Mini Diamond).

Trolls 3 In Harmonie (Trolls Band Together) draait vanaf 18 oktober 2023 in de bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...