Carol keert officieel terug in The Walking Dead: Daryl Dixon seizoen 2

Vandaag werd op New York Comic Con onthuld dat The Walking Dead: Daryl Dixon seizoen 2 de terugkeer zal bevatten van The Walking Dead-oudgediende Melissa McBride.

Deadline heeft gemeld dat Norman Reedus op het podium van Comic Con verscheen om het nieuws te onthullen dat McBride’s personage Carol Peletier herenigd zou worden met Daryl Dixon in seizoen 2 van de nieuwe spin-off van The Walking Dead. Dit werd gevolgd door het verschijnen van McBride zelf via video en verklaarde dat ze blij was om terug te zijn. Er werd ook onthuld dat seizoen 2 de titel The Walking Dead: Daryl Dixon – The Book of Carol zal krijgen.

McBride zou oorspronkelijk eerder in de show verschijnen, maar verliet de spin-off om na meer dan tien jaar een pauze te nemen van de franchise. Op setfoto’s van eerder dit jaar was ook McBride te zien, waardoor het nieuws iets minder een verrassing was.

The Walking Dead: Daryl Dixon seizoen 2

Daryl spoelt aan in Frankrijk en worstelt om te achterhalen hoe hij daar terecht is gekomen en waarom. De serie volgt zijn reis door een gebroken maar veerkrachtig Frankrijk terwijl hij hoopt een weg terug naar huis te vinden. Terwijl hij de reis maakt, bemoeilijken de verbindingen die hij onderweg vormt zijn uiteindelijke plan.

The Walking Dead: Daryl Dixon draait om het geliefde personage van Norman Reedus terwijl hij zich in Parijs, Frankrijk bevindt. Naast Reedus zijn er in de serie ook rollen voor Clémence Poésy, Adam Nagaitis, Anne Charrier, Eriq Ebouaney, Laika Blanc Francard, Romain Levi, Louis Puech Scigliuzzi en meer.

Gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard, wordt de serie uitvoerend geproduceerd door David Zabel, die ook de showrunner is. Producenten zijn Reedus, Scott M. Gimple, Greg Nicotero, Brian Bockrath, Angela Kang en Daniel Percival.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

 

You may also like...