Cast Mamma Mia! 2023 bekendgemaakt

De Graaf & Cornelissen Entertainment hebben de volledige cast bekendgemaakt van de ABBA musical Mamma Mia, die in 2023 naar Nederland komt in een vernieuwde versie.

Eerder werd al bekend dat Brigitte Heitzer de rol van Donna vertolkt, Soraya Gerrits zal de rol van Sophie en René van Kooten de rol van Sam. Vandaag is de rest van de cast bekendgemaakt tijdens een persmoment in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Wieneke Remmers te zien zijn als Rosie, Carolina Dijkhuizen als Tanya, Dennis Willekens als Harry, Barry Beijer als Bill, Eliane Kwee als Ellie, Belle van der Pijl als Lisa, Samir Hassan als Sky, Marvin Sikkema als Pepper, Thom Koolen als Eddie en Sander van Voorst als Father Alexander.

Het ensemble bestaat uit Melise de Winter, Liesanne van Dongen, Gina Bentvelsen, Rosanne Rebergen, Judith van der Wijst, Isabel Diaferia, Lenne Tosserams, Olivier Scheers, Michael Konings, Iwan Oorburg, Philip Krom, Menno Dekker, Stijn Linders, Ruben Santens, Remi de Smedt, Zoë Rijk en Léanne van Alebeek.

MAMMA MIA! is vanaf september in meer dan 20 theaters te zien. Première is op 10 september in DeLaMar Amsterdam. Boek je tickets via www.degraafencornelissen.nl!

Mamma Mia musical 2023 cast

Sophie staat op het punt om te trouwen en heeft de wens om, op het zonnige Griekse eiland, door haar vader te worden weggegeven. Maar wie is haar vader?! Haar vrijgevochten moeder Donna wordt door de zoektocht van Sophie plotseling geconfronteerd met haar turbulente verleden en drie voormalige liefdes…

Mama Mia! is een jukebox-musical geschreven door de Britse toneelschrijver Catherine Johnson, gebaseerd op liedjes die zijn opgenomen door de Zweedse groep ABBA en gecomponeerd door Benny Andersson en Björn Ulvaeus, leden van de band. De titel van de musical is ontleend aan de hit “Mamma Mia” uit 1975. Ulvaeus en Andersson, die de originele muziek voor ABBA componeerden, waren vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van de show.

Er zal er een nieuwe vertaling komen en een spectaculaire vormgeving. De regie zal in handen zijn van Martin Michel, die recentelijk Kinky Boots en de award-winnende Rocky Horror Show regisseerde.

Vanaf september 2023 zal deze vernieuwde versie te zien zijn in meer dan 20 Nederlandse theaters. De landelijke première is op 10 september 2023 in DeLaMar in Amsterdam, waar de musical vijf weken te zien zal zijn. Koop je tickets voor de musical Mamma Mia 2023 hier.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...