De film Thanksgiving vanaf 30 november in de Nederlandse bioscoop | Bekijk de trailer

Sony Pictures heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor de film Thanksgiving. Deze kun je hieronder bekijken. In Thanksgiving komt een gemaskerde moordenaar met een pelgrimsfixatie naar een klein stadje in Massachusetts met de bedoeling een snijbord te maken van de inwoners van de stad.

Het idee ontstond uit een neptrailer die regisseur Eli Roth in 2007 maakte voor de double feature Grindhouse van Quentin Tarantino en Robert Rodriguez. Mensen waren zo enthousiast over het idee dat ze sindsdien om een ​​echte film hebben gevraagd, en nu is het eindelijk zover.

Thanksgiving film trailer

Nadat rellen tijdens Black Friday uitlopen op een tragedie, slaat een mysterieuze, door Thanksgiving geïnspireerde moordenaar toe in Plymouth, Massachussetts, waar deze beruchte feestdag ontstaan is.

De film is geregisseerd en geschreven door Eli Roth, geproduceerd door Roger Birnbaum, naar een scenario geschreven door Roth en Jeff Rendell. Het is gebaseerd op Roths gelijknamige neptrailer uit Grindhouse (2007).

De cast bestaat uit Patrick Dempsey, Addison Rae, Milo Manheim, Jalen Brooks Thomas, Nell Verlaque, Rick Hoffman en Gina Gershon.

Thanksgiving draait vanaf 30 november 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...