Echo Base Charity Con op 27 mei 2023 in Pathé Amsterdam

Internationale allure op Echo Base Charity Con 2023, de zesde editie van hét Star Wars-evenement van de Benelux! Acteurs Brendan Wayne (The Mandalorian en The Book of Boba Fett) en Dermot Crowley (Return of the Jedi, Luther) zijn op 27 mei te gast op Echo Base Charity Con in Pathé Amsterdam Noord, dat op die dag wordt omgetoverd tot een waar walhalla voor Star-Wars-liefhebbers van alle leeftijden.

Echo Base Charity Con 2023

De Amerikaanse acteur Brendan Wayne (kleinzoon van de legendarische westernlegende John Wayne) is vanaf 1 maart te zien op Disney+ in het derde seizoen van de succesvolle Star Wars-serie The Mandalorian. Hierin speelt hij samen met Pedro Pascal en stuntman Lateef Crowder opnieuw de rol van het titelpersonage, de Mandalorian Din Djarin. Wayne is voor het eerst aanwezig op een evenement buiten de Verenigde Staten.

De Ierse acteur Dermot Crowley is naast zijn rol als generaal Crix Madine in Star Wars Episode VI: Return of the Jedi waarschijnlijk het meest bekend als DSU Martin Schenk, de baas van Luther (Idris Elba) in de veelgeprezen gelijknamige serie. Crowley speelt deze rol opnieuw in de speelfilm Luther: The Fallen Sun, die vanaf 10 maart te zien is op Netflix. Crowley is voor het eerst sinds 2002 weer in Nederland te gast op een conventie.

Eerder maakte Echo Base Con al bekend dat de Australische actrice Bonnie Piesse uit Attack of the Clones, Revenge of the Sith en de recente Disney+-serie Obi-Wan Kenobi aanwezig is op Echo Base Charity Con.

Crowley, Wayne en Piesse zijn op de Star Wars-conventie aanwezig om handtekeningen uit te delen, op de foto te gaan met fans en deel te nemen aan panels.

Naast een enorm aanbod merchandise (speelgoed, posters, T-shirts, boeken etc.) en een veiling met unieke Star Wars-stukken ten behoeve van Make-A-Wish Nederland, zijn er ook vele Star Wars-cosplayers aanwezig en rijden bekende robots zoals R2-D2 rond. Tijdens de panels die gedurende de dag plaatsvinden kom je meer te weten over het maken van de films en tv-series en van de mensen die eraan hebben meegewerkt.

Ook aan de jeugdige bezoekers is gedacht: zo kunnen kinderen leren vechten met een lightsaber, samen Star Wars-spellen spelen, een Star Wars LEGO-bouwwerk maken of geschminkt worden als hun favoriete Star Wars-figuur. Het maakt Echo Base Charity Con tot een fantastisch evenement voor de hele familie.

Dagkaarten kosten €22,50 voor bezoekers vanaf 12 jaar en €12,50 voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding van een betalende volwassene. Kijk hier voor meer informatie.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...