Eerste trailer voor Deadpool and Wolverine

De langverwachte eerste trailer van Deadpool & Wolverine is eindelijk uitgebracht tijdens de Super Bowl, waardoor fans een goed beeld krijgen van het Marvel Cinematic Universe-vervolg. Deadpool 3 zal op 26 juli in de Amerikaanse bioscopen verschijnen vanuit Marvel Studios als onderdeel van Phase Five van het MCU. Je kunt de nieuwe Deadpool & Wolverine trailer hieronder bekijken.Deadpool & Wolverine trailer

Deadpool & Wolverine trailer

Deadpool 3 zal hoofdrolspeler Ryan Reynolds herenigen met Free Guy en The Adam Project-filmmaker Shawn Levy, die heeft getekend om het langverwachte project te leiden. De derde film bevat ook de terugkeer van Leslie Uggams als Blind Al, Morena Baccarin als Vanessa, Rob Delaney als Peter, Stefan Kapicic als Colossus Karan Soni als Dopinder, Brianna Hildebrand als Negasonic Teenage Warhead en Shioli Kutsuna als Yukio. Na zijn optreden in Logan uit 2017, keert Hugh Jackman terug in zijn iconische rol als Wolverine. Jennifer Garner keert terug in haar rol als Elektra. De film bevat ook de toevoeging van Marvel-nieuwkomers Emma Corrin en Matthew Macfadyen.

De film is geschreven door Rhett Reese, Paul Wernick en Zeb Wells op basis van een eerdere versie van de Molyneux-zussen (Wendy Molyneux en Lizzie Molyneux-Logelin).

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...