Fear The Walking Dead seizoen 8 verschijnt 14 mei 2023

AMC heeft laten weten dat Fear the Walking Dead seizoen 8 op 14 mei 2023 te zien zal zijn. Dat gebeurde middels onderstaande poster. Het achtste seizoen wordt tevens het laatste seizoen van de reeks. Fans van The Walking Dead en Fear The Walking Dead hoeven echter niet te lang teleurgesteld zijn.

De franchise werd in 2020 uitgebreid met een nieuwe spin-off-serie getiteld The Walking Dead: World Beyond, en een anthologiereeks met de titel Tales of the Walking Dead in 2022. Tegen 2022 werden drie nieuwe spin-offs aangekondigd, namelijk The Walking Dead: Dead City gericht op Negan en Maggie, Daryl Dixon gericht op Daryl en een naamloos Rick en Michonne spin-off-serie die oorspronkelijk een trilogie van films moest worden.

Fear The Walking Dead seizoen 8

Fear The Walking Dead seizoen 8

Fear The Walking Dead neemt ons terug naar het begin van de zombie-apocalyps uit The Walking Dead. We volgen Travis Manawa, die met zijn familie ontdekt dat er iets verschrikkelijks aan de hand is. Langzaam maar zeker zien ze hoe mensen in hun omgeving veranderen in bloeddorstige monsters, nadat ze zijn overleden. Ze proberen te ontdekken wat er aan de hand is en doen er alles aan om te overleven.

De serie heeft hoofdrollen voor Kim Dickens, Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Maggie Grace, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Ruben Blades en Jenna Elfman, Alexa Nisenson en Austin Amelio.

Fear the Walking Dead is uitvoerend geproduceerd door Scott M. Gimple, showrunners Andrew Chambliss en Ian Goldberg, evenals Robert Kirkman, David Alpert, Gale Ann Hurd en Greg Nicotero, en geproduceerd door AMC Studios.

Afbeelding via AMC

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...