Film Beautiful Disaster vanaf 6 april in de Nederlandse bioscoop

Dit voorjaar komen de makers van de succesvolle After reeks met de nieuwe romantische film Beautiful Disaster. Het is een verfilming van het gelijknamige boek van Jamie McGuire en wordt verfilmd door After-regisseur Roger Kumble. Bekijk de trailer hieronder.

In de trailer zien we hoe Abby (Virginia Gardner) er alles aan lijkt te doen om bad boy Travis ‘Mad Dog’ Maddox (Dylan Sprouse) zoveel mogelijk te vermijden. Travis raakt echter geïntrigeerd door Abby’s afwijzing en stelt een weddenschap voor: als Abby wint, mag hij een maand lang geen seks hebben. Als hij wint, moet zij een maand lang bij hem verblijven…

Beautiful Disaster film

Beautiful Disaster film

Abby doet haar best om haar duistere verleden te vergeten. Ze gedraagt zich dan ook voorbeeldig: ze rookt of drinkt niet, vloekt niet en zorgt dat ze haar zaakjes altijd goed op orde heeft. Wanneer ze als eerstejaars aankomt op de universiteit wordt haar kans op een nieuw leven al snel gedwarsboomd door Travis, die daar bekend staat als Mr. Onenightstand. Travis is de ultieme charmeur en windt alle vrouwen op de campus om zijn vinger. Abby is de enige die niet geïnteresseerd is in hem en dat fascineert hem eindeloos. Abby wijst hem af, maar hij krijgt haar via een weddenschap toch in zijn macht…

De boekverfilming van Beautiful Disaster wordt geregisseerd door Roger Kumble (Cruel Intentions, After We Collided). After-franchise acteur Dylan Sprouse en nieuwkomer Virginia Gardner spelen de hoofdrollen.

De film Beautiful Disaster draait vanaf 6 april2023 in de Nederlandse bioscoop.

Afbeelding via The Searchers

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...