How I Met Your Father seizoen 2 verschijnt 24 januari

How I Met Your Father seizoen 2 is vanaf 24 januari te zien bij Hulu. Bekijk hieronder de nieuwe trailer! Terwijl het eerste seizoen 10 afleveringen kreeg, verdubbelt seizoen 2 dit naar 20 afleveringen.

In Nederland is de reeks te zien bij Disney Plus. Wanneer het tweede seizoen van How I Met Your Father op de streamer te zien is, is nog niet bekend.

De video belicht Sophie (Hilary Duff) en haar vrienden terwijl ze de uitdagingen als dertigers aangaan. Het geeft ons een voorproefje van Sophie’s nieuwe liefdes, waaronder een oudere man gespeeld door Sex and the City-acteur John Corbett. Het toont ook het gastoptreden van Grammy-winnares Meghan Trainor.

How I Met Your Father seizoen 2

How I Met Your Father seizoen 2

In de nabije toekomst vertelt Sophie (Duff) haar zoon het verhaal over hoe ze zijn vader ontmoette: een verhaal dat ons terug katapulteert naar het heden waar Sophie en haar hechte vriendengroep midden in het uitzoeken van wie ze zijn, wat ze uit het leven willen en hoe verliefd te worden in het tijdperk van dating apps en onbegrensde opties.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hilary Duff, Christopher Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran, Suraj Sharma en de terugkerende acteurs Kim Cattrall, Daniel Augustin, Ashley Reyes en Josh Peck.

This Is Us showrunners Isaac Aptaker en Elizabeth Berger dienen als schrijvers en uitvoerende producenten. How I Met Your Mother-makers Carter Bays en Craig Thomas zijn uitvoerende producenten.

How I Met Your Mother is een komedieserie van CBS, waarvan op 19 september 2005 de eerste aflevering werd uitgezonden. De serie werd bedacht door Craig Thomas en Carter Bays. De hoofdrollen werden gespeeld door Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan.

How I Met Your Father keert terug op dinsdag 24 januari 2023. How I Met Your Father en voorganger How I Met Your Mother zijn beide in Nederland te zien op Disney Plus.

Afbeelding via Hulu

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...