Lilo gecast in live action Lilo & Stitch remake

Disney’s live-action Lilo & Stitch remake-film heeft Lilo gevonden, aangezien een jonge actrice is gecast voor de titulaire rol.

THR meldt dat nieuwkomer Maia Kealoha de rol van Lilo Pelekai zal gaan spelen – het jonge meisje dat bevriend raakt met Stitch en hem helpt zijn manier van doen te veranderen. Kealoha sluit zich aan bij Zach Galifianakis, van wie vorige maand werd aangekondigd dat hij de hoofdrol zou spelen in de Disney-remake.

Lilo & Stitch remake

De live-action remake van Lilo & Stitch werd voor het eerst ontwikkeld in 2018. De originele film werd oorspronkelijk uitgebracht in 2002 en is de 42e animatiefilm van Disney. De film werd goed ontvangen en is sindsdien voor velen een favoriete film, waarbij Stitch al snel een iconische mascotte voor Disney werd. Dan Lin en Jonathan Eirich van Rideback zullen de remake produceren en Ryan Halprin van Rideback is uitvoerend producent.

Lilo is een bijzonder 5-jarig meisje uit Hawaï dat niet altijd begrepen wordt door haar omgeving. Terwijl haar zus de sociaal werker op afstand probeert te houden, wil Lilo alleen maar iemand die met haar wil spelen. Op dat moment stort Stitch, een buitenaards wezen dat alleen maar kan vernietigen, neer op Lilo’s eiland. En een onwaarschijnlijke vriendschap begint zich te vormen.

Lilo & Stitch werd geschreven en geregisseerd door Dean DeBlois en Chris Sanders, die later bekendheid kregen met How to Train Your Dragon.

Hoewel de film geen groot succes was, lanceerde deze verschillende direct-to-video-sequels en verschillende televisiereeksen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter