Komt er een Ginny & Georgia seizoen 3?

Komt er een Ginny & Georgia seizoen 3? Het tweede seizoen verscheen op 5 januari 2023 op Netflix. Fans vragen zich af of er nog een vervolg verschijnt.

Tot nu toe heeft Netflix de serie nog niet verlengd, maar gezien het open einde van seizoen 2 is het wel de verwachting dat er nog een seizoen komt. Voor Netflix-series schijnt het dat vooral de eerste 28 dagen na de lancering van een nieuw seizoen belangrijk is qua kijkcijfers. Of deze na seizoen 2 hoog genoeg zijn voor een derde seizoen, moet dus nog blijken.

Het duurde bijna twee jaar voor de komst van het tweede seizoen, dus het kan nog wel even duren voor een mogelijk derde reeks zal verschijnen. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Ginny & Georgia seizoen 3

Hoe leef je met de wetenschap dat je moeder een moordenaar is? Dat is wat Ginny zal moeten uitzoeken. Belast met het nieuwe inzicht dat Kenny – haar stiefvader – niet een natuurlijke dood is gestorven, moet Ginny nu leren omgaan met het feit dat Georgia niet alleen doodde, ze doodde om Ginny te beschermen. Georgia daarentegen zou veel liever hebben dat het verleden in het verleden blijft, ze heeft tenslotte een bruiloft te plannen! Maar het grappige aan het verleden van Georgië is dat het nooit lang begraven blijft…

De hoofdrollen worden gespeeld door Brianne Howey, Antonia Gentry, Diesel La Torraca, Jennifer Robertson, Felix Mallard, Sara Waisglass, Scott Porter, Raymond Ablack, Mason Temple.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...