Netflix bevestigt Ginny & Georgia seizoen 3 én 4

Vandaag bevestigt Netflix de komst van Ginny & Georgia seizoen 3 én 4. Het is dus nog lang niet gedaan met de Netflixreeks. Het is opvallend dat Netflix meteen aan twee nieuwe seizoenen werkt, terwijl andere series verdwijnen.

Het derde seizoen heeft nog geen releasedatum. Het duurde bijna twee jaar voor de komst van het tweede seizoen, dus het kan nog wel even duren voor het derde seizoen zal verschijnen. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Ginny & Georgia seizoen 3

Hoe leef je met de wetenschap dat je moeder een moordenaar is? Dat is wat Ginny zal moeten uitzoeken. Belast met het nieuwe inzicht dat Kenny – haar stiefvader – niet een natuurlijke dood is gestorven, moet Ginny nu leren omgaan met het feit dat Georgia niet alleen doodde, ze doodde om Ginny te beschermen. Georgia daarentegen zou veel liever hebben dat het verleden in het verleden blijft, ze heeft tenslotte een bruiloft te plannen! Maar het grappige aan het verleden van Georgië is dat het nooit lang begraven blijft…

De hoofdrollen worden gespeeld door Brianne Howey, Antonia Gentry, Diesel La Torraca, Jennifer Robertson, Felix Mallard, Sara Waisglass, Scott Porter, Raymond Ablack, Mason Temple.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...