Komt er een Only Murders in the Building seizoen 4?

Only Murders in the Building seizoen 4 is bevestigd door Hulu, wat betekent dat het trio gespeeld door Martin Short, Selena Gomez en Steve Martin terug zal keren om de cliffhanger van seizoen 3 op te lossen.

De teasertrailer van Only Murders in the Building seizoen 4 is uitgebracht, waarmee de releasedatum wordt vastgesteld. Seizoen 4 debuteert op 27 augustus op Hulu. Afleveringen worden vervolgens wekelijks uitgebracht. Wanneer het vierde seizoen op Disney Plus Nederland is nog niet bevestigd. Bekijk de trailer hieronder.

LET OP: SPOILERS

De seizoensfinale van het derde seizoen is vandaag verschenen op Disney Plus. Aan het einde van seizoen 3 van de whodunnit-komedie werd opnieuw een verdachte moord opgelost en werd de succesvolle openingsavond van Oliver Putnams toneelstuk gevierd. Tijdens die festiviteiten verschijnt Sazz Pataki (Jane Lynch), de voormalige stuntdubbel van Charles-Haden Savage, en soms ook liefdesrivaal. Gekleed als Charles – zoals altijd – komt ze binnen met een doos bier en maakt een grapje over het kopiëren van de sleutels van alle personages.

Sazz vertelt Charles dat ze iets gevoeligs heeft dat ze wil bespreken. Die op zijn beurt vertelt dat hij naar zijn appartement komt om een ​​geweldige fles Argentijnse Malbec op te halen. Charles komt in het donker zijn keuken binnen en wordt onmiddellijk in de borst geschoten, via een kogel die door zijn raam naar binnen dringt. De camera onthult vervolgens dat het slachtoffer niet Charles is, maar Sazz, die stervend op de grond ligt. Dit betekent dat iemand Charles schijnbaar dood wil hebben. En een mogelijk vierde seizoen 4 zal gaan over de moord op Sazz Pataki in het gebouw.

Het einde van seizoen 3 laat de deur wagenwijd open voor een nieuw vervolg. Co-creator John Hoffman onthulde eerder dat hij meerdere seizoenen wel ziet zitten:

“As many as they’ll have us for! I really mean it. This is one of those shows [where] everyone involved in it is so happy doing it – and I know I speak for the trio and everyone else. When you have lightning in a bottle in this way, and then there’s this magnetizing force of incredible talent who say, ‘Wow, that looks like fun. I would love to be a part of that.’ I hope it gives it a good long life.”

Hij heeft echter geen “vijf seizoenenplan” zoals andere showrunners. Hij wil de serie gaande houden zolang Hulu hem dat toestaat. Hij zei:

“I think there’s great variety [in terms of the stories that can be told]. I know there have been funny discussions about how many murders can there be in one building, but I think that’s a fun challenge.”

 Only Murders in the Building seizoen 4

Only Murders in the Building draait om drie vreemden die een obsessie met echte misdaad delen en plotseling in één ervan zijn verwikkeld. Wanneer een gruwelijke dood plaatsvindt in hun exclusieve flatgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio dat er sprake is van moord en gebruiken ze hun kennis van echte misdaad om de waarheid te onderzoeken. Terwijl ze een eigen podcast opnemen om de zaak te documenteren, ontrafelen de drie de complexe geheimen van het gebouw dat jaren teruggaat. Misschien nog explosiever zijn de leugens die ze elkaar vertellen. Al snel komt het trio tot het besef dat er misschien een moordenaar tussen hen leeft terwijl ze zich haasten om de toenemende aanwijzingen te ontcijferen voordat het te laat is.

In seizoen twee, na de schokkende dood van Arconia Board President Bunny Folger, haasten Charles, Oliver en Mabel zich om haar moordenaar te ontmaskeren. Er volgen echter drie (ongelukkige) complicaties: het trio is publiekelijk betrokken bij de moord op Bunny, ze zijn nu het onderwerp van een concurrerende podcast en ze hebben te maken met een stel New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd.

In de serie zijn er rollen voor Martin Short, Selena Gomez, Steve Martin, Aaron Dominguez en Amy Ryan. Seizoen 3 heeft ook rollen voor Marvel Cinematic Universe-ster Paul Rudd, Oscarwinnaar Meryl Streep en Broadway-acteur Ben Glenroy.

Only Murders in the Building is geschreven en gemaakt door Martin en John Hoffman. Uitvoerende producenten zijn Martin, Hoffman, Short, Gomez, Jamie Babbitt, Dan Fogelman en Jess Rosenthal.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...