Miley Cyrus – Endless Summer Vacation (Backyard Sessions) vanaf 10 maart op Disney Plus

Miley Cyrus keert officieel terug naar Disney Plus met de special Miley Cyrus – Endless Summer Vacation (Backyard Sessions). Cyrus kreeg oorspronkelijk bekendheid met haar rol als Hannah Montana op Disney Channel, waar ze zowel als acteur als zangeres werkte. Terwijl de carrière van Cyrus begon met Hannah Montana, probeerde ze jaren haar imago aan te passen.

Cyrus keert nu terug naar Disney met de special, een muzikaal evenement met een blik op het aankomende achtste studioalbum van Cyrus, Endless Summer Vacation. Bekijk de trailer hieronder.

Miley Cyrus – Endless Summer Vacation (Backyard Sessions) op Disney Plus

Miley Cyrus betreedt het podium in het Disney Plus muziekevenement Miley Cyrus – Endless Summer Vacation (Backyard Sessions). Voor de allereerste keer zingt Miley nummers van haar langverwachte achtste studioalbum, Endless Summer Vacation, inclusief haar hitsingle ‘Flowers’, zeven extra nummers van het album, een van haar hitklassiekers en een speciaal optreden met Rufus Wainwright. De filmische, unieke optredens van de superster worden gecombineerd met exclusieve interviews in het beroemde huis in Los Angeles waar Frank Sinatra ooit woonde en waar Miley de gevierde officiële videoclip voor ‘Flowers’ opnam. Met deze special opent Miley de deur voor publiek over de hele wereld en geeft ze inzicht in haar nieuwe album en de persoon die ze nu is. The Backyard Sessions is een serie die Miley in 2012 begon voor haar fans. Kijkers waren snel onder de indruk van de ervaring om Miley en haar band te zien optreden in een intieme buitenomgeving en de Backyard Sessions werden al snel een standaardserie; Miley Cyrus – Endless Summer Vacation (Backyard Sessions) dient als vervolg.

Stream Miley Cyrus – Endless Summer Vacation (Backyard Sessions) vanaf 10 maart 2023 om 19:00 uur exclusief op Disney Plus.

Afbeelding via Disney Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter