Nederlandse actie film Invasie vanaf 11 april in de bioscoop

De Nederlandse actie film Invasie draait vanaf 11 april 2024 in de bioscoop. Na de succesvolle series Mocro Maffia, Het Gouden Uur en Hoogvliegers tekent Bobby Boermans voor de regie van de actiefilm Invasie. Bekijk hieronder de trailer,

Invasie film

Vanuit het niets worden Curaçao en Aruba aangevallen door een dictatoriaal buurland. Politiek Den Haag is verbijsterd. Wanneer het conflict in snel tempo escaleert, moeten drie jonge mariniers het verschil zien te maken. Al snel ligt ook de kazerne op Aruba onder vuur en gaat het luchtruim op slot, terwijl de Nederlandse ambassadeur nog geëvacueerd moet worden uit vijandelijk gebied. De reddingsmissie van de kersverse mariniers wordt daardoor een race tegen de klok.

De film heeft hoofdrollen voor Tarikh Janssen, Gijs Blom, Gijs Scholten van Aschat, Fedja van Huêt, Ortál Vriend, Jasha Rudge.

Regisseur Bobby Boermans en producent Errol Nayci werkten eerder samen aan de succesvolle NPO 1-serie Hoogvliegers. Het script is van Philip Delmaar en Lucas de Waard. Invasie is tot stand gekomen door bijdragen van het Abraham Tuschinski Fonds en de Netherlands Film Production Incentive.

De Nederlandse actie film Invasie draait vanaf 11 april 2024 in de bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...