Netflix heeft het einde van ​​The Notebook gewijzigd

Netflix heeft fans van ​​The Notebook boos gemaakt na het veranderen van het einde van de film. De romantische klassieker, die het verhaal volgt van het jonge echtpaar Noah (Ryan Gosling) en Allie (Rachel McAdams) terwijl ze verliefd werden in de jaren 1940, staat bekend om zijn hartverscheurende einde.

Het verhaal wordt in de tegenwoordige tijd verteld door een oudere man genaamd ‘Duke’ aan een verpleeghuispatiënt, voordat we ontdekken dat hij de oudere Noah is. De patiënt is Allie, maar zij kan zich Noah niet herinneren omdat ze dementie heeft. In het originele einde van de film omhelst het oudere echtpaar elkaar in bed terwijl Allie zich uiteindelijk Noah herinnert, voordat ze in elkaars armen sterven.

Netflix heeft het laatste shot van hen in het bed vervangen door een meer dubbelzinnige van vogels die over een meer vliegen. Veel kijkers hebben het de afgelopen dagen in de gaten gekregen en hoewel het onduidelijk is waarom het einde anders is, zijn fans niet blij. Fans schreven het volgende op Twitter.

​​The Notebook einde

Een doorleefde man beschrijft vanuit zijn versleten dagboek het ongelooflijk meeslepende liefdesverhaal van Allie en Noah: De jonge Allie Hamilton (Rachel McAdams) wordt op haar vakantie hopeloos verliefd op de knappe Noah Calhoun (Ryan Gosling) en ze beleven een onvergetelijke zomer vol hartstocht en passie. Onder druk van haar ouders verliezen de twee elkaar uit het oog. Als Allie op het punt van trouwen staat met de man die wel door haar ouders goedgekeurd wordt, slaat de twijfel toe. Kiest ze voor de liefde van haar leven of kiest ze voor haar ouders goedkeuring. Een bijna onmogelijke opgave en… Kan ze haar Noah vinden? Hebben ze na al die jaren echt nog zulke warme gevoelens voor elkaar of zijn de herinneringen mooier dan de werkelijkheid?

De hoofdrollen worden gespeeld door Ryan Gosling, Rachel McAdams, James Garner, Gena Rowlands, Joan Allen, James Marsden.

The Notebook is een film uit 2004 onder regie van Nick Cassavetes. Het is een verfilming van het boek van Nicholas Sparks. Bekijk hierboven de trailer voor ​​The Notebook.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...