Nieuwe Chuck Norris actiefilm Agent Recon krijgt trailer

Chuck Norris is terug met een nieuwe film. Quiver Distribution heeft een Agent Recon trailer uitgebracht met een voorproefje van de komende actiefilm.

Naast Norris zijn er in Agent Recon ook rollen voor Derek Ting en Marc Singer. Het project is ook geschreven en geregisseerd door Ting en zal op 21 juni 2024 digitaal en via on-demand services verschijnen. Bekijk hieronder de Agent Recon trailer.

Agent Recon trailer

Een geheime militaire taskforce volgt een mysterieuze energiestoring op een geheime basis in New Mexico, die verdacht wordt van experimenten met buitenaardse technologie. Daar aangekomen ontmoet het team een ​​onbekend wezen met buitengewone kracht en snelheid, en het vermogen om een ​​leger van hersenloze krijgers te besturen. Het trio moet zich een weg banen door de onstuitbare hordes om de ondergang van de mensheid te voorkomen.

Norris is een actiefilmicoon en speelde gedurende zijn hele carrière in verschillende actie- en vechtsportfilms. Enkele van zijn grootste films zijn onder meer A Force of One, The Octagon, An Eye for an Eye en The Way of the Dragon, waarin hij samen met de legendarische Bruce Lee speelde.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter