Nieuwe Jurassic World film in ontwikkeling met de originele Jurassic Park-schrijver

Er is een nieuwe Jurassic World film in de maak, waarbij een schrijver die ervaring heeft met de franchise al in de rij staat.

The Hollywood Reporter heeft onthuld dat er een nieuwe Jurassic World film wordt gemaakt, waarbij David Koepp de nieuwste film zal schrijven. Koepp schreef eerder samen met Michael Crichton het originele Jurassic Park en schreef het eerste vervolg in de franchise, The Lost World: Jurassic Park. Recentelijk schreef Koepp Indiana Jones and the Dial of Destiny en de aankomende Steven Soderbergh-film Presence.

De site merkt op dat Universal Pictures “diep in ontwikkeling is” met de nieuwe Jurassic World-film, hoewel er momenteel geen regisseur aan verbonden is. Het zal blijkbaar een “nieuw Jurassic-tijdperk” lanceren met een nieuw verhaal dat waarschijnlijk geen terugkerende personages uit eerdere Jurassic World– of Jurassic Park-films zal bevatten.

Frank Marshall zal samen met Patrick Crowley produceren, terwijl Steven Spielberg de film zal produceren via zijn Amblin Entertainment-banner.Jurassic World film

De meest recente film was Jurassic World Dominion, die in 2022 in de bioscoop debuteerde. De film bevatte de terugkeer van Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Omar Sy Daniella Pineda, Justice Smith en BD Wong. Ze werden vergezeld door originele Jurassic Park-sterren Laura Dern, Sam Neill, Jeff Goldblum.

De film werd geregisseerd door Colin Trevorrow op basis van een scenario dat hij samen met Emily Carmichael schreef, gebaseerd op een verhaal van de schrijvers van de eerste twee films, Derek Conolly en Trevorrow. Uitvoerende producenten waren Trevorrow, Steven Spielberg en Alexandra Derbyshire.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...