Nieuwe trailer Bad Boys: Ride or Die met Will Smith & Martin

Sony Pictures heeft een gloednieuwe Bad Boys: Ride or Die trailer uitgebracht voor het komende vierde deel van de blockbuster actiekomediefranchise van Will Smith en Martin Lawrence.

De video toont de meest uitdagende zaak van Mike en Marcus tot nu toe, aangezien ze voortvluchtig worden nadat ze in de val zijn gelokt door corrupte mensen binnen de politie van Miami. Om hun onschuld te bewijzen, moeten ze buiten de wet werken en tegelijkertijd bedreigingen afweren van iedereen die hun premie wil opeisen. Bekijk de trailer hieronder.

Na de succesvolle films Bad Boys in 1995 en Bad Boys II in 2003, beiden van Michael Bay, leek de franchise over te zijn. Dat veranderde toen de Belgen Adil El Arbi en Bilall Fallah in 2018 de een derde film maakten. Bad Boys for Life verscheen in 2020.

Bad Boys: Ride or Die trailer 

Deze zomer keren de wereldwijd populaire Bad Boys terug met hun bekende mix van spectaculaire actie en buitensporige comedy, maar deze keer met een twist: Miami’s beste agenten zijn nu zelf op de vlucht.

Will Smith en Martin Lawrence zijn weer te zien als Mike Lowrey en Marcus Burnett en verder met o.a. Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Nuñez, Eric Dane, Ioan Gruffudd, Jacob Scipio, Melanie Liburd, Tasha Smith en Tiffany Haddish.

Bad Boys 4 wordt geregisseerd door Adil El Arbi en Bilall Fallah, die ook Bad Boys for Life regisseerden en de geannuleerde Batgirl-film van Warner Bros. Het script is geschreven door Chris Bremner, die ook mede-schreef aan Bad Boys for Life.

Bad Boys: Ride or Die draait vanaf 6 juni 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...