Night At The Museum: Kahmunrah Rises Again vanaf 9 december op Disney Plus

Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again dient als een voortzetting van de Night at the Museum-franchise. De film verschijnt op 9 december 2022 op Disney Plus. Bekijk de trailer hieronder.

In de film volgt Nick Daley zijn vader op als nachtwaker bij het American Museum of Natural History. Hij is bekend met het oeroude tableau dat na zonsondergang alles daar tot leven brengt. Maar als de maniakale heerser Kahmunrah ontsnapt moet Nick alles op alles zetten om het museum voorgoed te redden.

Night At The Museum: Kahmunrah Rises Again

Night At The Museum: Kahmunrah Rises Again

Als de zon onder gaat. Nick Daley’s zomerbaan n als nachtwaker in het museum is een uitdagende baan voor een middelbare scholier, maar hij treedt in de voetsporen van zijn vader en is vastbesloten hem niet teleur te stellen. Gelukkig kent hij de eeuwenoude tablet van het museum die alles tot leven brengt als de zon ondergaat en hij is blij zijn oude vrienden te zien als hij aankomt, waaronder Jedediah, Octavius ​​en Sacagawea. Maar wanneer de maniakale heerser Kahmunrah ontsnapt met plannen om de Egyptische onderwereld te ontsluiten en zijn leger van de doden te bevrijden, is het aan Nick om de demente opperheer te stoppen en het museum voor eens en voor altijd te redden.

De stemmencast bestaat uit Joshua Bassett, Jamie Demetriou, Alice Isaaz, Gillian Jacobs, Joseph Kamal, Thomas Lennon, Zachary Levi, Akmal Saleh, Kieran Sequoia, Jack Whitehall, Bowen Yang en Steve Zahn.

De film wordt geregisseerd door Matt Danner, naar een scenario geschreven door Ray DeLaurentis en Will Schifrin.

Night at the Museum is een live-action en computergeanimeerde franchise van films gebaseerd op het kinderboek The Night at the Museum uit 1993 van Milan Trenc, geregisseerd door Shawn Levy en geschreven door Robert Ben Garant en Thomas Lennon. Met in de hoofdrol Ben Stiller als een museumnachtbewaker genaamd Larry Daley. Er zijn ook rollen voor Robin Williams, Owen Wilson, Ricky Gervais, Steve Coogan, Patrick Gallagher, Rami Malek, Mizuo Peck, Mickey Rooney, Bill Cobbs en Dick van Dyke.

Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again verschijnt 9 december 2022 op Disney Plus Nederland.

Afbeelding via Disney Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...