Nine Perfect Strangers seizoen 2 aangekondigd

Hulu heeft Nine Perfect Strangers seizoen 2 aangekondigd. In het tweede seizoen bezoekt een nieuwe groep gestresste mensen een ander resort in de Zwitserse Alpen dat wordt gerund door het personage van Nicole Kidman. Murray Bartlett (The White Lotus), Maisie Richardson-Sellers (DC’s Legends of Tomorrow), Liv Ullmann, Dolly de Leon en Aras Aydin zijn toegevoegd aan de cast van seizoen twee. Het is nog niet bekend wanneer seizoen twee van Nine Perfect Strangers van start zal gaan.

Nine Perfect Strangers is een enorme hit gebleken sinds de serie verscheen in augustus 2021. In Nederland is de serie te zien op Amazon Prime Video. Het is gebaseerd op het gelijknamige boek van Liane Moriarty en volgt negen vreemden die naar een mysterieus wellness-retraite gaan om te proberen hun leven een andere wending te geven, maar al snel ontdekken dat niet alles is wat het lijkt…

Liane’s vorige boek Big Little Lies werd geadapteerd tot een miniserie door HBO in 2017 en het was oorspronkelijk bedoeld als miniserie. Na verschillende Emmy-awards te hebben ontvangen, verlengde HBO de serie met een tweede seizoen waarvoor Liane een nieuwe novelle voor schreef.

Nine Perfect Strangers seizoen 2

Gebaseerd op de gelijknamige roman van auteur Liane Moriarty, speelt de serie zich af in een gezondheids- en wellnessresort dat genezing en transformatie belooft in slechts een tijdsbestek van 10 dagen. Het volgt het verhaal van negen gestreste stadsbewoners die proberen een pad te vinden dat hun manier van leven zal verbeteren. Over hen waakt de directeur van het resort, Masha, een vrouw met een missie om hun vermoeide geest en lichaam nieuw leven in te blazen. Maar al snel zullen ze beseffen dat niet alles is wat het lijkt te zijn, aangezien deze negen vreemden geen idee hebben wat hen te wachten staat.

De cast van Nine Perfect Strangers wordt geleid door Nicole Kidman (Big Little Lies) als Masha, Melissa McCarthy (Can You Ever Forgive Me?, The Kitchen) als Frances, Luke Evans (The Alienist) als Lars, Michael Shannon (The Shape of Water) als Napoleon, Regina Hall (Girls’ Trip) als Carmel, Asher Keddie (Offspring) als Heather, Grace Van Patten (Tramps) als Zoe Marconi, Manny Jacinto (The Good Place) als Yao, Melvin Gregg als Ben, Samara Weaving als Jessica, Tiffany Boone als Delilah en Bobby Cannavale als Tony.

De serie is gemaakt door David E. Kelley en John-Henry Butterworth van Big Littles Lies.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...