Pamela, a love story vanaf 31 januari op Netflix

De Baywatch-actrice Pamela Anderson is het onderwerp van de Netflix-documentaire Pamela, A Love Story, een intieme kijk in haar carrière en persoonlijk leven. Haar rol in Baywatch bombardeerde de actrice in de jaren negentig tot een wereldwijd sex-symbool. De documentaire moet 31 januari 2023 op de streamingdienst verschijnen. Bekijk de trailer hieronder.

Pamela, a love story

De documentaire is een intiem en menselijk portret van een van ’s werelds beroemdste blonde bombshells. Pamela, A Love Story volgt het traject van Pamela Andersons leven en carrière van meisje uit de kleine stad tot internationaal sekssymbool, actrice, activist en liefhebbende moeder.

De film, die exclusieve toegang kreeg tot Pamela Anderson, bevat nooit eerder vertoonde archiefbeelden en fragmenten uit haar dagboeken waarin ze vertelt over haar romantische geschiedenis, haar relatie met haar kinderen en haar hoofdrol in Broadway’s Chicago eerder dit jaar.

Anderson was onontkoombaar in de jaren 90, en hoewel ze sindsdien een stap uit de schijnwerpers had gezet, is ze het onderwerp van een nieuwe documentaire, vermoedelijk als reactie op de recente Hulu-miniserie Pam & Tommy, waarin de gebeurtenissen voorbij komen van de diefstal tot de verspreiding van de beruchte privé-sekstape met haar en toenmalige echtgenoot Tommy Lee. In Nederland is de serie te zien op Disney Plus.

De regie van de documentaire is in handen van Ryan White (Good Night Oppy, The Keepers).

Pamela, a love story verschijnt 31 januari 2023 op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter