Serie Knuckles vanaf 3 augustus op SkyShowtime Nederland

De komische serie Knuckles is vanaf later dit jaar te streamen in Nederland. Vanaf zaterdag 3 augustus zijn alle afleveringen te zien bij SkyShowtime. De serie is een spin-off van de recente Sonic the Hedgehog-films.

In de Knuckles serie keert Idris Elba terug om de stem van de titulaire Echidna-krijger te vertolken, nadat hij zijn live-action debuut maakte in Sonic the Hedgehog 2. In de spin-off stemt Knuckles ermee in om Wade op te leiden als zijn beschermeling en hem de wegen van de Echidna-krijger te leren. Het zal naar verwachting plaatsvinden tussen de gebeurtenissen van deel 2 en het komende derde deel, dat op 20 december 2024 in de bioscoop verschijnt.

Knuckles serie op SkyShowtime Nederland

Na het verslaan van de kwaadaardige dr. Robotnik, heeft Knuckles de mierenegel vriendschap gesloten met Sonic en Tails. Ondanks dat er weinig uitdagingen voor hem zijn, blijft hij op aarde. Knuckles besluit op reis te gaan met hulpsheriff Wade Whipple om van hem een krijger te maken. Ondertussen opent een voormalige medewerker van dr. Robotnik, bekend als de Buyer, de jacht op Knuckles met de bedoeling zijn krachten te stelen.

De cast van de serie bestaat uit Elba, Edi Patterson, Julian Barratt, Scott Mescudi, Ellie Taylor, Christopher Lloyd, Cary Elwes, Stockard Channing, Paul Scheer en Rob Huebel.

Het project is afkomstig van hoofdschrijver en uitvoerend producent John Whittington, terwijl Sonic the Hedgehog-regisseur Jeff Fowler de pilot-aflevering regisseert. Fowler wordt in de regie aangevuld met Brandon Trost, Jorma Taccone en Carol Banker.

Brian Schacter en James Madejski zijn ook als schrijvers aangetrokken. Uitvoerende producenten zijn Elba, Neal H. Moritz, Toby Ascher en Toru Nakahara, terwijl Paramount Pictures en Sega of America produceren.

Knuckles is vanaf zaterdag 3 augustus te zien bij SkyShowtime Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...