Smother seizoen 3 vanaf 12 februari op BBC First

Smother seizoen 3 is vanaf 12 februari 2023 te zien op BBC First. Het speelt zich af aan de ruige kust van County Clare en draait om een aantal geheimen die een familie onder grote druk zetten. Bekijk hieronder de trailer.

Smother seizoen 3

De misdaadthriller over diep verborgen familiegeheimen – en de verwoestende gevolgen ervan – keert terug voor een nieuw aangrijpend seizoen. Gebroken door de dood van haar jongste dochter Grace, wordt een kwetsbare Val het doelwit van Dr. Paul McFarlane, een briljante en charismatische psycholoog. Hij weet haar als geen ander op de kast te jagen, maakt haar afhankelijk van hem en ondermijnt haar gevoel van eigenwaarde. Geschokt en beduusd door de roekeloosheid van hun moeder, besluiten Vals andere dochters, Jenny en Anna, uit te zoeken wat er precies met hun zus is gebeurd. Maar terwijl de familie vecht om door te dringen tot Val en Pauls macht over haar te verbreken, ontdekken ze dat het duistere verleden van hun familie nog een laatste, verwoestende klap voor ieder van hen in petto heeft.

Smother is een Ierse thriller-dramaserie geschreven door Kate O’Riordan en geregisseerd door Dathaí Keane. Het heeft rollen voor Dervla Kirwan, Gemma-Leah Devereux, Seána Kerslake, Niamh Walsh, Justine Mitchell.

De serie is geproduceerd door BBC Studios en Treasure Entertainment voor Raidió Teilifís Éireann en ging op 7 maart 2021 in première op RTÉ One. Een tweede serie ging in première op 9 januari 2022.

Smother seizoen 3 is vanaf 12 februari 2023 elke zondag om 21:00 uur te zien bij BBC First.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...