Somebody Somewhere seizoen 2 vanaf 24 april op HBO Max

Somebody Somewhere seizoen 2 zal vanaf 24 april 2023 te zien zijn op HBO Max Nederland.

De veelgeprezen HBO Original-comedyserie Somebody Somewhere, met in de hoofdrol comedian en zangeres Bridget Everett, keert op maandag 24 april terug voor een zevendelig tweede seizoen op HBO Max. Elke volgende maandag gaat er een nieuwe aflevering in première, in aanloop naar de laatste twee afleveringen van het seizoen op 29 mei. Bekijk hieronder een trailer.

Somebody Somewhere seizoen 2

Sam (Bridget Everett) lijkt op het eerste gezicht een typische vrouw uit Kansas, maar eigenlijk heeft ze moeite om haar draai te vinden in haar geboorteplaats. Ze worstelt met verlies uit het verleden en probeert geaccepteerd te worden. Door haar passie voor muziek en zingen belandt ze op een pad van zelfontdekking en ontmoet ze een gemeenschap van buitenstaanders die ook buiten de boot vallen, maar nooit opgeven. Hierdoor leert Sam dat het mogelijk is om je eigen stem te vinden, waar dan ook. Het tweede seizoen laat ons zien dat families lastig kunnen zijn, ongeacht hoe leuk ze in de basis ook zijn. Sam en Joel (Jeff Hiller) hebben een comfortabele routine gevonden, maar niets blijft voor altijd hetzelfde. Somebody Somewhere is een productie van Mighty Mint, Duplass Brothers Productions en makers en uitvoerend producenten Hannah Bos en Paul Thureen.

De cast bestaat uit Bridget Everett (Sam), Jeff Hiller (Joel), Mary Catherine Garrison (Tricia), Jane Brody (Mary Jo), Murray Hill (Fred Rococo), Mercedes White (Tiffani), Kailey Albus (Shannon) en Meighan Gerachis (Irma). Nieuwe castleden zijn o.a. uit Tim Bagley (Brad), Jennifer Mudge (Susan) en Barbara Robertson (Darlene).

Somebody Somewhere is co-creatie & uitvoerend geproduceerd door Hannah Bos & Paul Thureen. De serie is geschreven door Hannah Bos, Paul Thureen, Bridget Everett, Rachel Axler en Lisa Kron en geregisseerd door Jay Duplass, Robert Cohen en Lennon Parham.

Afbeelding via HBO Max

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter