Spectaculaire actiefilm The Bricklayer dit voorjaar in de Nederlandse bioscoop

Filmdistributeur Just Entertainment brengt dit voorjaar de actiefilm The Bricklayer naar Nederland. Hoofdrollen in deze film zijn weggelegd voor Aaron Eckhart (The Dark Knight), Nina Dobrev (The Vampire Diaries) en Clifton Collins Jr (Once Upon a Time in Hollywood). De film van director Renny Harlin gaat over een voormalig FBI-agent die opnieuw in dienst wordt genomen wanneer een afperser de CIA als doelwit kiest. De film is begin volgend jaar te zien in de bioscoop.

The Bricklayer

Wanneer de CIA verdacht gemaakt wordt van een reeks moorden op journalisten, wordt de briljante en opstandige agent Steve Vail (Aaron Eckhart) ingeschakeld om hier een einde aan te maken. Vail, die een aantal jaren geleden de geheime inlichtingendienst heeft verlaten, blijkt nauwe banden te hebben met het meesterbrein achter de aanslagen, Victor Radek (Clifton Collins Jr.). Dit dwingt hem om zijn omstreden verleden onder ogen te zien. Samen met zijn partner Kate Bannon (Nina Dobrey) reist hij af naar Griekenland om de chantage te stoppen en de internationale samenzwering te ontrafelen.

De cast bestaat uit namen als Aaron Eckhart, Nina Dobrev, Clifton Collins Jr., Tim Blake Nelson.

De film is geregisseerd door Renny Harlin op basis van een scenario door Hanna Weg, Matt Johnson. Het is gebaseerd op The Bricklayer van Noah Boyd.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...