STILL: A Michael J. Fox Movie vanaf 12 mei op Apple TV+

Apple TV+ komt met de indrukwekkende documentaire film STILL: A Michael J. Fox Movie, over het turbulente leven van Michael J. Fox. De Back to the Future-acteur ontving onlangs een Ere-Oscar voor zijn strijd tegen Parkinson en vierde twee jaar geleden zijn zestigste verjaardag. Bekijk hieronder de trailer en de poster.

Michael J. Fox is bekend van films als Back to the Future, Secret of my Success en Bright Lights Big City. Zijn wereld stond op z’n kop, toen hij 29 was. Hij liet zich namelijk onderzoeken omdat hij een raar trekje met zijn pink deed. Na een jaar vol onderzoeken kreeg hij te horen dat hij lijdt aan de ziekte van Parkinson. Michael J. Fox wist zijn ziekte te verbergen toen hij aan de serie Spin City werkte. Maar zeven jaar later wist de hele wereld het. Vanaf dat moment stopte hij met acteren en werd een spreekbuis voor de ziekte van Parkinson.

Michael J. Fox still

STILL: A Michael J. Fox Movie

De film, die documentaire-, archief- en scriptelementen bevat, vertelt het buitengewone verhaal van Fox in zijn eigen woorden – het onwaarschijnlijke verhaal van een ondermaatse jongen van een Canadese legerbasis die in het Hollywood van de jaren tachtig tot het sterrendom steeg. Het verslag van het openbare leven van Fox, vol nostalgische spanning en filmische glans, ontvouwt zich naast zijn nooit eerder vertoonde privéreis, inclusief de jaren die volgden op zijn diagnose, op 29-jarige leeftijd, met de ziekte van Parkinson. Intiem en eerlijk, en geproduceerd met ongekende toegang tot Fox en zijn familie, beschrijft de film de persoonlijke en professionele triomfen en beproevingen van Fox, en onderzoekt wat er gebeurt als een ongeneeslijke optimist wordt geconfronteerd met een ongeneeslijke ziekte. Met een mix van avontuur en romantiek, komedie en drama, voelt het kijken naar de film als … nou ja, als een Michael J. Fox-film.

De documentaire is geregisseerd door Davis Guggenheim.

TILL: A Michael J. Fox Movie is te zien via Apple TV+ vanaf 12 mei 2023.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter