Sweet Magnolias seizoen 3 vanaf 20 juli op Netflix | Bekijk de trailer

Sweet Magnolias seizoen 3 is vanaf 20 juli te zien op Netflix. De serie volgt vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue die samen opgroeiden in Serenity, een in South Carolina gelegen plaatsje waar iedereen elkaar kent.

Deze Netflix Original is gebaseerd op de gelijknamige populaire boekenreeks van schrijfster Sherryl Woods. In totaal heeft ze maar liefst elf boeken geschreven in deze reeks. De trailer voor Sweet Magnolias seizoen 3 kun je hieronder bekijken.

Sweet Magnolias seizoen 3

Na de vechtpartij bij Sullivan vraagt Maddie zich af hoe ze Cal het beste kan helpen en probeert ze haar eigen emotionele weg te vinden. Helen staat voor moeilijke beslissingen over de mannen in haar leven. En Dana Sue zoekt naar een manier om de cheque van Miss Frances te gebruiken om de gemeenschap te helpen, zonder haar gezin te ontwrichten. De identiteit van de bandenslachter veroorzaakt een schokgolf in Serenity, de terugroepactie heeft onverwachte gevolgen, en er zijn romantische verrassingen in elke generatie. Gedurende het hele seizoen pakken de dames deze problemen – en alle complicaties die ze veroorzaken – aan met hun karakteristieke hartelijkheid, humor en toewijding voor elkaar en degenen die ze liefhebben. En met margaritas.

De Netflix-serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Sherryl Woods. Er zijn er in totaal 11 boeken die als bronmateriaal voor de serie dienen. Dit geeft veel ruimte en materiaal om verdere seizoenen te ontwikkelen.

De hoofdrollen worden gespeeld door JoAnna Garcia SwisherBrooke ElliottHeather Headley, Logan Allen, Anneliese Judge, Carson Rowland, Justin Bruening, Chris Klein, Jamie Lynn Spears.

Sweet Magnolias seizoen 3 is vanaf 20 juli 2023 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter