That ’90s Show vanaf 19 januari op Netflix

Hallo, Wisconsin! De spin-off serie That ’90s Show is vanaf 19 januari 2023 te zien op Netflix. Bekijk hieronder een trailer. De sitcom speelt zich af in de zomer van 1995, met personages en locaties die debuteerden in de voorganger, That ’70s Show.

That ’90s Show

Het is 1995 en Leia Forman is wanhopig op zoek naar wat avontuur in haar leven of tenminste een beste vriend die niet haar vader is. Als ze in Point Place aankomt om haar grootouders, Red en Kitty, te bezoeken, vindt Leia wat ze zoekt vlak naast de deur wanneer ze de dynamische en rebelse Gwen ontmoet. Met de hulp van Gwens vrienden, waaronder haar beminnelijke broer Nate, zijn slimme, scherpzinnige vriendin Nikki, de sarcastische en pientere Ozzie, en de charmante Jay, realiseert Leia zich dat hier net zo’n avontuur kan gebeuren als bij haar ouders al die jaren geleden. Ze is vastberaden om zichzelf opnieuw uit te vinden en overtuigt haar ouders om haar voor de zomer te laten blijven. Ook is Kitty, met een kelder vol tieners, blij dat het Formans-huis nu een thuis is voor een nieuwe generatie en Red is, nou ja…Red.

In That ’90s Show spelen Kurtwood Smith, Debra Jo Rupp, Callie Haverda, Ashley Aufderheide, Mace Coronel, Maxwell Donovan, Reyn Doi en Sam Morelos de hoofdrollen. Ook de makers Bonnie en Terry Turner, deze keer met hun dochter Lindsey Turner, showrunner/uitvoerend producent Gregg Mettler en uitvoerend producenten Marcy Carsey en Tom Werner keren terug naar Point Place. Nieuwkomers zijn uitvoerend producenten Jessica Goldstein en Chrissy Pietrosh.

Topher Grace, Mila Kunis, Ashton Kutcher, Laura Prepon en Wilmer Valderrama maken hun opwachting als speciale gasten in That ’90s Show.

That ’90s Show is vanaf 19 januari 2023 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...