The Bear seizoen 4 aangekondigd !

The Bear seizoen 3 is nog niet eens in première gegaan, maar The Bear seizoen 4 is al in aantocht. Deadline meldt namelijk dat FX de show heeft verlengd voor een vierde seizoen.

Seizoen 4 van The Bear wordt achter elkaar gefilmd met seizoen 3 in Chicago, hoewel het onbekend is of dit een teken is dat de serie na seizoen 4 zal eindigen, zoals Atlanta van FX deed na het filmen van opeenvolgende seizoenen.

Deadline merkt echter op dat een andere verklaring voor het filmschema te wijten is aan hoe populair de sterren Jeremy Allen White, Ayo Edebiri en Ebon Moss-Bachrach zijn geworden. The Bear seizoen 3 staat gepland voor ergens in juni 2024 op Hulu. In Nederland is de reeks te zien op Disney Plus.The Bear seizoen 4

We volgen Carmen “Carmy” Berzatto, een jonge kok die in de wereld van eersteklasse restaurants vertoeft. Carmen keert terug uit Chicago om de broodjeszaak van zijn familie – The Original Beef of Chicagoland – over te nemen na een hartverscheurend overlijden in de familie. Mijlenver van wat hij gewend is, moet Carmen een evenwicht zien te vinden tussen de verpletterende realiteit van een klein bedrijf hebben, zijn koppige keukenteam en de gespannen familieverhoudingen – en dat terwijl hij zelf worstelt met de zelfmoord van zijn broer.

Seizoen twee volgt Carmy, Sydney Adamu en Richard “Richie” Jerimovich terwijl ze werken om hun groezelige sandwichtent om te vormen tot een plek van het volgende niveau. Terwijl ze het restaurant tot op de botten strippen, onderneemt de bemanning hun eigen transformerende reizen, elk gedwongen om het verleden onder ogen te zien en rekening te houden met wie ze in de toekomst willen zijn.

The Bear is een Amerikaanse comedy-dramaserie gemaakt door Christopher Storer. Het ging in première op FX op Hulu op 23 juni 2022.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas en Abby Elliott. Ook zullen Bob Odenkirk (Better Call Saul) en Will Poulter (Guardians of the Galaxy Vol. 3) in het nieuwe seizoen te zien zijn.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...