The Lion King at the Hollywood Bowl verschijnt op Disney Plus

Disney heeft nieuwe castleden ingehuurd voor het komende concertevenement The Lion King at the Hollywood Bowl, dat zal plaatsvinden op 24 en 25 mei ter ere van het 30-jarig jubileum van de originele animatiefilm. De film zal dan op een later tijdstip beschikbaar zijn op Disney Plus.

North West, de oudste dochter van Kanye West en Kim Kardarshian, is aanwezig bij het evenement, samen met Grammy-winnaar Heather Headley en de originele Lion King-componist Lebo M. Ze zullen zich voegen bij de eerder aangekondigde cast Jeremy Irons (Scar, 1994), Nathan Lane (Timon, 1994), Billy Eichner (Timon, 2019), Ernie Sabella (Pumbaa, 1994), Jason Weaver (Young Simba, 1994), Bradley Gibson (Simba, Broadway) en speciale gast Jennifer Hudson. Ze zullen voor het eerst geselecteerde nummers uitvoeren in de Hollywood Bowl, met de bekroonde en artistiek bejubelde kostuums, het decorontwerp en het poppenspel van de Broadway-show.

The Lion King at the Hollywood Bowl 

In The Lion King at the Hollywood Bowl ervaren fans het leven in de Pride Lands terwijl een volledig orkest de opzwepende, bekroonde muziekscore van Hans Zimmer uitvoert onder leiding van dirigent Sarah Hicks. Meeslepende live-uitvoeringen van de geliefde nummers geschreven door Sir Elton John en tekstschrijver Sir Tim Rice – waaronder ‘Can You Feel The Love Tonight’, ‘Circle Of Life’, ‘Be Prepared’ en ‘Hakuna Matata’.

Het wordt geproduceerd door Disney Branded Television en Fulwell 73 Productions terwijl ze herenigen om de magie van deze optredens vast te leggen in de tweede aflevering van een muziekconcert in de franchise. De special viert de 30-jarige evolutie van The Lion King, van de originele animatiefilm uit 1994 via de Tony Award-winnende Broadway-musical uit 1998 tot de live-actiefilm uit 2019. Het concert is afkomstig van creatieve showrunners Gabe Turner en Sally Wood, samen met regisseur Paul Dugdale en production designer Misty Buckley.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *