The Morning Show seizoen 4 officieel aangekondigd

Apple TV+ heeft The Morning Show seizoen 4 officieel aangekondigd. De vroege verlenging van de dramaserie met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon komt vóór de première van seizoen drie later dit najaar. Deadline meldt dat hoewel de contracten van Aniston en Witherspoon aan het einde van seizoen drie afliepen, Apple in gesprek is met het paar, dat ook de productie uitvoert, en dat ze naar verwachting zullen tekenen terwijl ze ook de planning uitwerken. Er lijkt ook een optie te zijn voor een The Morning Show seizoen vijf.

Het tweede seizoen, dat eind 2021 werd uitgezonden, werd afgesloten met de Covid-19-pandemie die UBA teisterde. Jon Hamm, Stephen Fry, Tig Notaro en Nicole Beharie behoren tot de nieuwe gezichten in seizoen drie.

The Morning Show seizoen 4

De serie volgt het leven van de mensen die voor het ochtendgloren wakker worden en de ochtend talkshows op tv brengen. Alex Levy runt The Morning Show, een populair nieuwsprogramma dat uitstekende tv-beoordelingen heeft en waarvan wordt aangenomen dat het het gezicht van de Amerikaanse televisie heeft veranderd. Nadat haar partner voor 15 jaar, Mitch Kessler, is ontslagen vanwege seksueel wangedrag, vecht Alex om haar baan als top nieuwslezer te behouden. Hiervoor moet ze de rivaliteit aangaan met Bradley Jackson, een aspirant-journalist die de plaats van Alex wil innemen.

The Morning Show heeft rollen voor Steve Carell, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Billy Crudup, Gugu Mbatha-Raw, Nestor Carbonell, Mark Duplass.

De serie is geïnspireerd op Brian Stelter’s boek Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV en is gemaakt door Michael Ellenberg (The Leftovers). Charlotte Stoudt is de nieuwe showrunner, vanaf seizoen drie. Uitvoerend producent Mimi Leder regisseert. Het tweede seizoen kwam eind 2021 uit en het derde seizoen zal naar verwachting dit najaar debuteren.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...