The Royal Hotel vanaf 6 juni in de Nederlandse bioscoop

The Royal Hotel draait vanaf 6 juni 2024 in de Nederlandse bioscoop. Het is een ijzingwekkende thriller van Kitty Green (The Assistant). Vanaf het moment dat de Canadese backpackers Hanna (Julia Garner) en Liv (Jessica Henwick) het hotel uit de titel in de Australische outback betreden is er een dreiging voelbaar. Bekijk hieronder een trailer.

The Royal Hotel

Hanna (Julia Garner) en Liv (Jessica Henwick) zijn beste vriendinnen die backpacken in Australië. Nadat hun geld op is, weet Liv, op zoek naar avontuur, Hanna ervan te overtuigen om een tijdelijke baan aan te nemen achter de bar van een pub genaamd ‘The Royal Hotel’ in een afgelegen mijnstadje in de Outback. Bareigenaar Billy en een groep lokale bewoners geven de meiden een wervelende introductie van de Down Under drinkcultuur, maar al gauw raken Hanna en Liv verwikkeld in een zenuwslopende situatie die snel uit de hand loopt.

De film is geregisseerd door Kitty Green, die samen met Oscar Redding het scenario schreef. In de film zijn er rollen voor Julia Garner, Jessica Henwick, Toby Wallace en Hugo Weaving. Het is geïnspireerd op de documentaire Hotel Coolgardie uit 2016 van Pete Gleeson.

De film ging in première op het 50e Telluride Film Festival op 1 september 2023. Het werd op 23 november 2023 in Australië uitgebracht door Transmission Films.

 The Royal Hotel draait vanaf 6 juni 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...