The Super Mario Bros Movie vanaf 21 oktober op SkyShowtime Nederland

The Super Mario Bros Movie is vanaf 21 oktober te kijken op SkyShowtime Nederland. Bekijk de trailer hieronder. Van de studio die succesvolle animatiefilms als Despicable Me en Sing uitbrengt, met in de hoofdrollen Golden Globe – winnares Anya Taylor-Joy en Chris Pratt en Charlie Day, is dit het nieuwste vrolijke avontuur gebaseerd op Nintendo’s wereldwijd succesvolle videogame – franchise Super Mario Bros. De film vertelt het verhaal van de besnorde loodgieter Mario en zijn slungelige broer Luigi die prinses Peach proberen te redden uit de handen van schurk Bowser.

The Super Mario Bros Movie op SkyShowtime Nederland

Illumination en Nintendo brengen een nieuwe animatiefilm uit gebaseerd op de wereld van Super Mario Bros. De film wordt geregisseerd door Aaron Horvath en Michael Jelenic (die eerder samenwerkten aan Teen Titans Go!, Teen Titans Go! To the Movies), naar een scenario van Matthew Fogel (The LEGO Movie 2: The Second Part, Illuminations Minions: The Rise of Gru).

De hoofdrollen worden ingesproken door Chris Pratt als Mario, Anya Taylor-Joy als Princess Peach, Charlie Day als Luigi, Jack Black als Bowser, Keegan-Michael Key als Toad, Seth Rogen als Donkey Kong, Fred Armisen als Cranky Kong, Kevin Michael Richardson als Kamek en Sebastian Maniscalco als Spike.

Oprichter en CEO van Illumination Chris Meledandri en Shigeru Miyamoto van Nintendo zijn de producenten. Universal Pictures en Nintendo zijn samen verantwoordelijk voor de financiering.

The Super Mario Bros. Movie is gebaseerd op de Mario-videogamefranchise uitgegeven door Nintendo, voornamelijk gebaseerd op de hoofdserie Super Mario-platformgames. Het is de derde speelfilm adaptatie van de videogames, na de Japanse animefilm Super Mario Bros.: The Great Mission to Rescue Princess Peach! (1986) en de Amerikaanse live-action film Super Mario Bros. (1993).

The Super Mario Bros. Movie is vanaf 21 oktober te kijken op SkyShowtime Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...