Titans seizoen 4 vanaf 25 juni te zien op Netflix

Netflix heeft bekendgemaakt dat Titans seizoen 4 vanaf 25 juni 2023 te zien zal zijn op de streamer. Dit is tevens het laatste seizoen. Bekijk hieronder een trailer. De stripverfilming volgt de van Batman losgekomen Robin (Brenton Thwaites), die als Nightwing zelf een groep superhelden leidt.

Titans seizoen 4 op Netflix

In Titans zijn er rollen voor Brenton Thwaites als Dick Grayson/Nightwing, Teagan Croft als Rachel Roth/Raven, Anna Diop als Kory Anders/Starfire en Ryan Potter als Gar Logan/Beast Boy. Er zijn ook rollen voor Conor Leslie als Donna Troy/Wondergirl, Curran Walters als Jason Todd/Red Hood, Joshua Orpin als Conner Kent/Superboy, Alan Ritchson als Hank Hall/Hawk, Minka Kelly als Dawn Granger/Dove en Damaris Lewis als Blackfire.

Seizoen 3 bevatte ook de introducties van Barbara Gordon, Tim Drake en Scarecrow, die respectievelijk worden gespeeld door Savannah Welch, Jay Lycurgo en Vincent Kartheiser. Daarnaast wordt Lex Luthor gespeeld door Titus Welliver (Bosch, Deadwood). Daarnaast zijn er in het laatste seizoen rollen voor Franka Potente en Joseph Morgan.

DC’s Titans is afkomstig van producenten Akiva Goldsman, Geoff Johns, Greg Berlanti en Sarah Schechter. In de actie serie komt Dick Grayson uit de schaduw om de leider te worden van een onverschrokken groep nieuwe helden, waaronder Starfire, Raven en vele anderen.

Titans is in Amerika te zien bij HBO Max, maar in Nederland lijken de rechten nog steeds Netflix te liggen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...