Trailer en poster voor film Priscilla, over Priscilla Presley

A24 heeft de trailer vrijgegeven van de film Priscilla. Deze aankomende film volgt Priscilla Presley en haar leven met haar man Elvis Presley, bekend als The King of Rock and Roll. De regie is in handen van Sofia Coppola, die eerder films als Lost in Translation en The Virgin Suicides regisseerde. Het is gebaseerd op Priscilla’s memoires, Elvis and Me.

De film laat de relatie zien tussen een van de meest iconische zangers aller tijden en de liefde van zijn leven. Tijdens het opnemen van nummers die de tand des tijds zouden doorstaan ​​en het geven van een aantal van de meest energieke concerten die de wereld ooit heeft gezien, is waar de meeste mensen zich Elvis voor herinneren, er gebeurde zoveel meer achter de schermen, waaronder emotionele momenten met de mensen die het dichtst bij hem staan.


Priscilla film trailer

Priscilla heeft rollen voor Cailee Spaeny (On the Basis of Sex, Vice) als het titulaire personage, waarbij Elvis wordt gespeeld door Jacob Elordi (Euphoria, The Kissing Booth). De cast bevat ook namen als Raine Monroe Boland als Lisa Marie Presley, Emily Mitchell als Lisa Marie Presley, Jorja Cadence als Patsy Presley, Rodrigo Fernandez-Stoll als Alan “Hog Ears” Fortas, Luke Humphrey als Terry West en Dagmara Domińczyk.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...