Trailer en poster voor No One Will Save You

De eerste trailer en poster voor de 20th Century Studios-film No One Will Save You is gearriveerd. Brian Duffields vervolg op het griezelige romantische pareltje Spontaneous verschijnt 22 september.

De film geeft een sci-fi draai aan psychologische horror- en huisinvasiethrillers, terwijl een jonge vrouw die zich van de wereld heeft teruggetrokken haar huis voorbereidt op een aanstaande invasie van buitenaardse wezens.

No One Will Save You

No One Will Save You

De creatieve en getalenteerde jonge vrouw Brynn Adams is vervreemd van haar gemeenschap. Eenzaam, maar altijd hoopvol, vindt Brynn troost binnen de muren van het huis waar ze is opgegroeid, tot ze op een nacht wordt gewekt door vreemde geluiden van onmiskenbaar buitenaardse indringers. Wat volgt is een actievolle confrontatie tussen Brynn en een groep buitenaardse wezens die haar toekomst bedreigen en haar dwingen om met haar verleden om te gaan.

Duffield, die ook heeft geschreven voor Love and Monsters, The Babysitter en Underwater, stelt dat de film net zo goed over de persoonlijke problemen van de hoofdpersoon zal gaan als over een invasie van buitenaardse wezens.

“I wanted the movie to take the lead of a small intimate character study and drop an alien invasion on top of them. The end of the world won’t only be for those that are ready for it, and the idea of an alien movie rudely bursting the bubble our character has spent years building and cultivating felt like a unique way to tell a favorite story.”

Kaitlyn Dever schittert als hoofdpersoon Brynn.

No One Will Save You is vanaf 22 september 2023 te streamen op Hulu. In Nederland zal de film te streamen zijn op Disney Plus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...