Trailer en poster voor Shazam! Fury of the Gods

Vandaag is de nieuwe trailer vrijgegeven voor David F.Sandberg’s Shazam! Fury of the Gods. Bekijk de trailer en poster hieronder. De nieuwste poster toont de meeste hoofdpersonages van de film, waaronder Zachary Levi en Helen Mirren – die Hespera, een van de dochters van Atlas – zal spelen, evenals Lucy Liu’s Kalypso.

Shazam! Fury of the Gods draait vanaf 16 maart 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Shazam! Fury of the Gods

Shazam! Fury of the Gods

Shazam! Fury of the Gods 

In Shazam! Fury of the Gods van New Line Cinema wordt het verhaal vervolgd van de tiener Billy Batson, die door het uitspreken van het magische woord Shazam! verandert in zijn alter ego, de volwassen superheld Shazam.

Shazam! Fury of the Gods ziet de terugkeer van Asher Angel en Zachary Levi in hun respectievelijke rollen als Billy Batson en Shazam. Ze worden vergezeld door de meeste hoofdcast van de eerste film, waaronder Jack Dylan Grazer en Adam Brody als Freddy; Faithe Herman en Meagan Good als Darla; Ian Chen en Ross Bulter als Eugene; Grace Fulton als Maria; Jovan Arman en D.J. Cotrona als Pedro; Marta Milans en Cooper Andrews.

Na het verslaan van Sivana en de zeven hoofdzonden in de film uit 2019, zal de familie Shazam het in het vervolg opnemen tegen veel gevaarlijkere bedreigingen, met de introducties van de dochters van Atlas, Hespera en Kalypso, die zullen worden gespeeld door Oscar winnaar Helen Mirren en actrice Lucy Liu. West Side Story-ster Rachel Zegler is gecast voor een niet nader genoemde hoofdrol.

Shazam! Fury of the Gods is wederom geregisseerd door David F.Sandberg (Annabelle: Creation) op basis van een scenario geschreven door de terugkerende schrijver Henry Gayden. Het wordt geproduceerd door Peter Safran.

Shazam! Fury of the Gods draait vanaf 16 maart 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Afbeelding via Warner Bros. Pictures

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...