Trailer voor actie thriller Fast Charlie met Pierce Brosnan

Vertical heeft de trailer uitgebracht voor Fast Charlie, de komende actiethriller met in de hoofdrol Pierce Brosnan als een fixer wiens laatste missie niet verliep zoals gepland. De film zal op 8 december in geselecteerde bioscopen en op VOD verschijnen.

Bekijk hieronder de Fast Charlie trailer.

Fast Charlie

Charlie Swift, ook bekend als “Fast Charlie”, is een fixer met een probleem: het doelwit dat hij heeft omgebracht mist zijn hoofd. En hij moet bewijzen dat dit het beoogde doelwit is van de man die voor de aanslag heeft betaald – de meest prominente en meest meedogenloze gangster van New Orleans, Beggar Mercado. Charlie schakelt Marcie Kramer in, de ex-vrouw van het slachtoffer en een vrouw met de ruggengraat en vaardigheden die Charlie nodig heeft. Door Marcie terug te slepen naar een verleden waaraan ze vastbesloten was te ontsnappen, gaan ze op een wilde en onvoorspelbare odyssee die onverwacht amusant is, vol actie en uiteindelijk oprecht. Onderweg vechten Charlie en Marcie om de erfenis van Charlies beste vriend en mentor, Stan Mullen, te beschermen, terwijl ze Beggar en zijn hele operatie ten val brengen.

Fast Charlie wordt geregisseerd door Phillip Noyce op basis van een scenario geschreven door Richard Wenk, gebaseerd op de roman Gun Monkeys van Victor Gischler. De film heeft rollen voor Pierce Brosnan, Gbenga Akinnagbe, Morena Baccarin, Toby Huss, Sharon Gless en wijlen James Caan in zijn laatste filmoptreden na zijn dood in juli 2022 op 82-jarige leeftijd als gevolg van een hartaanval.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...