Trailer voor de film Cassandro met Gael García Bernal als de flamboyante worstelaar

De eerste blik op de film Cassandro met Gael García Bernal is vandaag vrijgegeven door Prime Video. Bernal speelt in de film de rol van Saúl Armendáriz, een homoseksuele amateurworstelaar uit El Paso. Hij breekt internationaal door nadat hij het “exotische” personage Cassandro, de “Liberace van Lucha Libre”, creëert. Daarbij gooit hij niet alleen de macho-worstelwereld maar ook zijn eigen leven overhoop gooit. Bekijk hieronder de trailer.

Cassandro film

In het Mexicaanse Juárez wil de homoseksuele worstelaar Saúl het typetje El Topo van zich afschudden. Vanaf nu wil hij zijn ster zien rijzen. Zijn nieuwe trainer Sabrina stelt hem voor een nieuw exotisch en vrouwelijker personage te creëren. De flamboyante Cassandro is geboren en weet de aandacht en genegenheid van het publiek voor zich te winnen. Zijn succes heeft een weerslag op Saúls relatie met zijn moeder en met zijn geheime minnaar Gerardo.

De film is geregisseerd door Roger Ross Williams op basis van een scenario door David Teague & Roger Ross Williams.

De cast bestaat uit namen als Gael García Bernal, Roberta Colindrez, Perla De La Rosa, Joaquín Cosío, Raúl Castillo en El Hijo del Santo & Benito Antonio Martínez Ocasio.

Cassandro wordt op 22 september uitgebracht op Prime Video.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...