Trailer voor de film The Bikeriders met Austin Butler & Tom Hardy

Universal Pictures heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor The Bikeriders, met een voorproefje van de komende dramafilm met Austin Butler, Tom Hardy en Jodie Comer.

De film volgt de opkomst van een motorclub uit het midwesten van de Verenigde Staten, de Vandals. Gezien door de ogen van de leden, evolueert de club in de loop van tien jaar van een verzamelplaats voor lokale outsiders naar een meer sinistere bende, die de unieke manier van leven van de oorspronkelijke groep bedreigt. Bekijk de trailer hieronder.

The Bikeriders film

Kathy, een wilskrachtig lid van de Vandals en getrouwd met een wilde, roekeloze motorrijder genaamd Benny, vertelt over de evolutie van de Vandals in de loop van een decennium. Beginnend als een plaatselijke club van buitenstaanders verenigd door goede tijden, rommelende bikes en respect voor hun sterke, stabiele leider Johnny.

Door de jaren heen doet Kathy haar best om de ongetemde aard van haar man en zijn trouw aan Johnny te doorgronden, met wie ze vindt dat ze moet strijden om Benny’s aandacht. Terwijl het leven in de Vandals gevaarlijker wordt en de club een sinistere bende dreigt te worden, worden Kathy, Benny en Johnny gedwongen keuzes te maken over hun loyaliteit aan de club en aan elkaar.

Geïnspireerd door het gelijknamige fotoboek van Danny Lyon uit 1967, is The Bikeriders geschreven en geregisseerd door Jeff Nichols. De film heeft rollen voor Austin Butler, Tom Hardy, Jodie Comer, Norman Reedus, Michael Shannon, Boyd Holbrook, Toby Wallace, Karl Glusman, Mike Faist, Damon Herriman, Emory Cohen, Beau Knapp en Happy Anderson.

Executive producers zijn Fred Berger, Sam Hanson, David Kern, Yariv Milchan, en Michael Schaefer, Arnon Milchan, Kierke Panisnick.

De film The Bikeriders draait vanaf 4 juli 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

 

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...