Trailer voor dramafillm All Dirt Roads Taste of Salt

Bekijk hieronder de trailer voor All Dirt Roads Taste of Salt. Deze A24 dramafilm ging in wereldpremière op het Sundance Film Festival in 2023. Dit speelfilmdebuut van de bekroonde dichter, fotograaf en filmmaker Raven Jackson is een lyrische, decennialange verkenning van het leven van een vrouw in Mississippi. Het is een beklijvend en rijk gelaagd portret, een prachtige ode aan de generaties mensen en plaatsen die ons vormen.

Bekijk hieronder de trailer.

All Dirt Roads Taste of Salt

De gekleurde Mackenzie komt uit Mississippi, een staat die een belangrijke plaats inneemt in zijn bestaan. We zien haar in verschillende fasen van haar leven. Zo werd ze als baby gewassen terwijl ze in de jaren zeventig van haar vader leerde vissen. Het zijn fragmentarische beelden uit een leven.

De film is geschreven en geregisseerd door Raven Jackson. Barry Jenkins fungeert als producer onder zijn Pastel-banner.

De cast bestaat uit Charleen McClure, Moses Ingram, Reginald Helms Jr., Zainab Jah, Sheila Atim en Chris Chalk. Het is geproduceerd door Barry Jenkins, Adele Romanski, Mark Ceryak en Maria Altamirano.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...