All Fun and Games vanaf 28 september in de Nederlandse bioscoop

Vertical Entertainment heeft de trailer vrijgegeven voor de aankomende horrorthriller All Fun and Games, die afkomstig is van AGBO van The Russo Brothers. In Nederland verschijnt de film 28 september 2023 in de bioscoop.

De video laat zien dat Asa Butterfield bezeten raakt door een demon nadat hij is misleid tot deelname aan een spel met een mysterieus oud mes. Marcus zal nu zijn vrienden achtervolgen door middel van een reeks dodelijke kinderspelletjes. Het is aan Billie om een ​​manier te vinden om haar vrienden te redden, terwijl ze probeert een gruwelijke nacht te overleven.

Bekijk hieronder de All Fun and Games trailer.

All Fun and Games

De film onderzoekt de elementen van wreedheid die inherent zijn aan kindergames – Flashlight Tag, Hangman, Hide & Seek – en wat er gebeurt als de games te ver gaan. Een groep tieners uit Salem die een vervloekt mes ontdekken dat een demon loslaat die hen dwingt om gruwelijke, dodelijke versies van kinderspelletjes te spelen waarbij er geen winnaars kunnen zijn, alleen overlevenden.

De film heeft rollen voor Natalia Dyer (Stranger Things), Asa Butterfield (Sex Education), Benjamin Evan Ainsworth (The Haunting of Bly Manor), Laurel Marsden (Ms. Marvel), Kolton Stewart (Locke & Key), Annabeth Gish (Midnight Mass) , Keith David (The Thing), Summer H. Howell (Curse of Chucky) en meer.

De film is een productie van Anton en AGBO, waarbij Anton het project volledig financiert. Mike Larocca, Angela Russo-Otstot en Anton’s Holly Hubsher voegen zich bij de Russo Brothers als uitvoerende producenten. Het wordt geproduceerd door Anton’s Sebastien Raybaud en John Zois samen met AGBO’s Kassee Whiting.

All Fun and Games is mede geregisseerd door Ari Costa en Eren Celeboglu op basis van een scenario dat ze samen met JJ Braider schreven. Dit markeert de speelfilmdebuut van het regieduo.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...