Trailer voor Horizon: An American Saga geregisseerd door en met in de hoofdrol Kevin Costner

Warner Bros heeft de volledige officiële trailer onthuld voor Horizon: An American Saga, geregisseerd door, geproduceerd door en met in de hoofdrol Kevin Costner. Deze epische western verschijnt in twee delen in de zomer van 2024 – eind juni en in augustus. Hij filmde zowel in 2022 als in 2023 in het zuiden van Utah om beide delen van dit verhaal af te maken en klaar te maken voor het grote scherm. De westerns beschrijven een veelzijdige, vijftien jaar durende periode van expansie en vestiging van het Amerikaanse Westen vóór en na de burgeroorlog.

Bekijk hieronder de trailer voor Horizon: An American Saga.Horizon: An American Saga trailer

Zoals het hoort in de iconische westerns van Warner Bros. Pictures, onderzoekt Horizon: An American Saga de aantrekkingskracht van het Oude Westen en hoe het werd gewonnen – en verloren – door het bloed, zweet en tranen van velen. Kevin Costners ambitieuze filmavontuur bestrijkt de vier jaar van de burgeroorlog, van 1861 tot 1865, en neemt de kijker mee op een emotionele reis door een land dat in oorlog is met zichzelf. Ervaren door de lens van families, vrienden en vijanden die allemaal proberen te ontdekken wat het werkelijk betekent de Verenigde Staten van Amerika te zijn.

Horizon: An American Saga is een tweedelige Amerikaanse epische westernfilm, mede geschreven, geproduceerd, geregisseerd door en met Kevin Costner in de hoofdrol. Het scenario is geschreven door Jon Baird (uitvoerend producent van National Parks) en Kevin Costner. Het is ook geproduceerd door Kevin Costner; uitvoerend geproduceerd door Danny Peykoff.

De film heeft een uitgebreide cast, bestaande uit Sienna Miller, Sam Worthington, Jena Malone, Abbey Lee, Michael Rooker, Danny Huston, Luke Wilson, Isabelle Fuhrman, Jeff Fahey, Will Patton, Tatanka Means, Owen Crow Shoe, Ella Hunt, en Jamie Campbell Bower.

De eerste film moet op 28 juni in de Amerikaanse bioscopen verschijnen en de tweede op 16 augustus 2024. Het is onbekend of de tweeluik ook in de Nederlandse bioscopen verschijnt.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...