Trailer voor kerstfilm Candy Cane Lane met Eddie Murphy

Amazon Studios heeft de trailer vrijgegeven van Candy Cane Lane, de komende kersfilm met in de hoofdrollen Eddie Murphy en Tracee Ellis Ross. Bekijk de trailer hieronder.

De video toont Murphy’s Chris, de vader van een competitief gezin die vastbesloten is alles te doen wat nodig is om de jaarlijkse kersthuisdecoratiewedstrijd te winnen. Een deal met een elf zal zijn vakantieplannen echter doen ontsporen nadat een aantal kerstversieringen plotseling tot leven komen. De film zal vanaf 1 december exclusief beschikbaar zijn op Prime Video.

Candy Cane Lane

Dit avontuur volgt een man op een missie om de jaarlijkse kersthuisdecoratiewedstrijd in zijn buurt te winnen. Nadat Chris per ongeluk een deal heeft gesloten met een ondeugende elf genaamd Pepper om zijn kansen om te winnen te vergroten, spreekt ze een magische spreuk uit die de 12 Dagen van Kerstmis tot leven brengt en grote schade aanricht aan de hele stad. Met het risico de feestdagen voor zijn gezin te verpesten, moeten Chris, zijn vrouw Carol en hun drie kinderen tegen de klok racen om de betovering van Pepper te verbreken, te strijden tegen slinkse magische personages en Kerstmis voor iedereen te redden.

Candy Cane Lane wordt geregisseerd door Reginald Hudlin op basis van een spec-script geschreven door Kelly Younger, geïnspireerd op Youngers vakantie-ervaringen uit de kindertijd. In de film zijn er rollen voor Eddie MurphyTracee Ellis Ross, Jillian Bell, Thaddeus J. Mixson, Ken Marino, Nick Offerman, Robin Thede, Chris Redd, Genneya Walton, Madison Thomas, D.C. Young Fly, Riki Lindhome, Anjelah Johnson-Reyes, Lombardo Boyar, Danielle Pinnock en Timothy Simons.

Het wordt geproduceerd door Murphy als onderdeel van zijn deal met drie films en first-look-films met Amazon Studios, samen met Brian Grazer, Karen Lunder en Charisse Hewitt-Webster. Het is uitvoerend geproduceerd door Doug Merrifield.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...