Trailer voor komedie Genie met Melissa McCarthy en Paapa Essiedu

Bekijk hieronder de officiële trailer van de film Genie van regisseur Sam Boyd met o.a. Melissa McCarthy en Paapa Essiedu.

Van Richard Curtis, de voor een Oscar® genomineerde scenarioschrijver van Love Actually, Four Weddings and a Funeral en Notting Hill, verschijnt deze kerst een sprookjeskomedie over een djinn, een man, en een laatste kans om de puinhoop die je van je leven hebt gemaakt op orde te brengen.

Genie film trailer

De voor een Oscar® genomineerde Melissa McCarthy vertolkt de rol van Flora, een djinn die al meer dan 2000 jaar gevangen zit in een antiek sieradendoosje vanwege een klein misverstandje met een tovenaar in het jaar 77 v.Chr.

Nadat ze duizenden jaren lang wensen heeft moeten vervullen van hebberige mannen die alleen maar rijkdom en knappe vrouwen willen, wordt Flora per ongeluk opgeroepen door Bernard Bottle (de voor een Emmy genomineerde Paapa Essiedu), die de grip op zijn leven dreigt te verliezen.

Bernard heeft zich zo op zijn werk gestort dat hij de band met zijn vrouw Julie (de voor een Tony genomineerde Denée Benton) en zijn dochtertje Eve (Jordyn Mcintosh) heeft verwaarloosd. Als Bernard dan twaalf dagen voor Kerstmis vanwege zijn werk de verjaardag van Eve mist, besluit Julie dat het tijd is voor een proefscheiding. En dan wordt Bernard ook nog ontslagen door zijn tirannieke baas (Tony-winnaar Alan Cumming).

Wanneer de wanhopige, eenzame Bernard in zijn appartement in New York een sieradendoosje afstoft dat hij heeft gevonden, laat hij onbedoeld de enige entiteit vrij die hem misschien kan helpen zijn gezin terug te krijgen. Heel misschien, want het blijft eerlijk gezegd een gok. Maar gaandeweg komen Flora en Bernard erachter dat liefde en een onverwachte vriendschap kunnen leiden tot speciale en magische feestdagen.

Genie is een film van Working Title en wordt geregisseerd door Sam Boyd (In a Relationship, maker van de veelgeprezen serie Love Life) naar een scenario van Richard Curtis, gebaseerd op diens teleplay Bernard and the Genie uit 1991.

Genie draait vanaf 23 november 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...