Trailer voor komedie serie UnPrisoned met Kerry Washington & Delroy Lindo

Hulu heeft de officiële trailer vrijgegeven voor UnPrisoned, de komende comedy serie met in de hoofdrollen de Emmy genomineerde Kerry Washington en de voor Tony genomineerde Delroy Lindo. Het zal vanaf 10 maart 2023 te zien zijn.

De video begint met Paige (Washington) als ze eindelijk herenigd wordt met haar vader nadat hij 17 jaar in de gevangenis heeft gezeten. Het benadrukt de inspanningen van het vader- en dochterduo om hun relatie te herstellen, waarbij Paige haar vader liet intrekken.

UnPrisoned

De serie is een komedie over een rommelige maar perfectionistische relatietherapeut en alleenstaande moeder wiens leven op zijn kop wordt gezet wanneer haar vader uit de gevangenis komt en bij haar en haar tienerzoon intrekt.

UnPrisoned is geïnspireerd door het leven van auteur Tracy McMillan, die tevens uitvoerend producent is. Kerry Washington en Delroy Lindo worden vergezeld door Faly Rakotohavana, Jee Young Han, Jordyn McIntosh, Marque Richardson, Edwin Lee Gibson en meer.

UnPrisoned is uitvoerend geproduceerd door Washington, Lindo en Yvette Lee Bowser, die ook de showrunner is. Uitvoerende producenten zijn Joy Gorman Wettels, Anonymous Content, Jen Braeden en regisseur Kevin Bray.

Dit is de eerste hoofdrol van Washington in een comedyserie, nadat ze eerder speelde in veelgeprezen thrillerdrama’s, waaronder ABC’s Scandal en Hulu’s Little Fires Everywhere. Wat Lindo betreft, zijn meest recente tv-rol was het spelen van Adrian Boseman in het juridische drama The Good Fight, waar hij tussen 2017 en 2021 gedurende 40 afleveringen als hoofdrolspeler optrad.

UnPrisoned zal in Nederland waarschijnlijk te zien zijn op Disney Plus.

Afbeelding via Hulu

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...