Trailer voor La Brea seizoen 3 | Laatste seizoen vanaf januari

NBC heeft de trailer vrijgegeven voor La Brea seizoen 3, het komende laatste deel van het sciencefiction actie-avonturendrama. De serie zal naar verwachting op dinsdag 9 januari terugkeren op NBC, en de volgende dag worden gestreamd op Peacock. Bekijk hieronder de trailer van La Brea seizoen 3.

De video toont de actievolle laatste reis van de hoofdpersonen naar hun weg terug naar huis. Het geeft kijkers ook een samenvatting van enkele van de moeilijkste uitdagingen waarmee ze te maken hebben gehad tijdens hun verblijf in het mysterieuze oerland. Het verkorte seizoen 3 zal slechts uit zes afleveringen bestaan. Showrunner van de succesvolle sciencefictionserie David Appelbaumgaf gaf eerder in december wat informatie weg aan TV Fanatic. Hij zei:

“We have a lot of ideas for where the show could go moving forward. I’ve had ideas for Season 3 for a long time, but we’re starting to map them out. The end of Season 2 leaves us with several cliffhangers, which I do want to give away yet because there is a lot of show for people to watch.”La Brea seizoen 3 trailer

Wanneer er in Los Angeles op mysterieuze wijze een enorm zinkgat ontstaat, scheurt het een gezin in tweeën en scheidt het moeder en zoon van vader en dochter. Wanneer een deel van het gezin zich in een onverklaarbare oerwereld bevindt, samen met een ongelijksoortige groep vreemden, moeten ze werken om te overleven en het mysterie te ontrafelen van waar ze zijn en of er een weg terug naar huis is.

De première-aflevering van seizoen 3 is getiteld ‘Sierra’ – Nadat de open plek is verwoest door een dinosaurusaanval, moeten de Survivors een nieuw thuis vinden om te wonen. Gavin ontdekt een aanwijzing over waar Eve heen is gegaan, maar het opsporen van de aanwijzing heeft nog tragischer gevolgen.

La Brea heeft rollen voor Natalie Zea als Claire Harris, Eoin Macken als Gavin Harris, Zyra Gorecki als Izzy Harris, Jack Martin als Josh Harris. Ook zijn er rollen voor Jon Seda, Chiké Okonkwo, Nicholas Gonzalez, Karina Logue, Veronica St. Clair, Rohan Mirchandaney, Josh McKenzie, Lily Santiago, Chloe De Los Santos.

Schrijver David Appelbaum, die ook de maker van de serie is, produceert samen met Avi Nir, Alon Shtruzman, Peter Traugott, Rachel Kaplan, Steven Lilien, Bryan Wynbrandt en Ken Woodruff. Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, is de studio die samen met Keshet Studios produceert.

De serie verscheen in 2021 op de Amerikaanse zender NBC. Ondanks dat de kijkcijfers van de serie daalden, heeft NBC toch een tweede seizoen besteld. Dit seizoen startte eind september in de Verenigde Staten.

Waar is La Brea seizoen 3 te zien in Nederland?

Wanneer verschijnt La Brea seizoen 3 in Nederland op tv? In Nederland is de serie te streamen op Videoland. Wanneer het derde seizoen daar te zien zal zijn is nog niet bekend. Eerder was de serie ook te zien op tv op de zenders Net5 en SBS9. Of La Brea seizoen 3 wederom op deze zenders in Nederland zal verschijnen is nu nog niet bekend.

Afbeelding via NBC

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...