Trailer voor Land of Bad met Liam Hemsworth & Russell Crowe

De officiële trailer is vrijgegeven voor Land of Bad, de komende actiethriller met in de hoofdrollen Liam Hemsworth en Russell Crowe.

De video toont Hemsworth als een beginnend officier, wiens geheime operatie ontspoort, waardoor hij en zijn team in vijandelijk gebied achterblijven. Het is aan Crowe’s dronepiloot van de luchtmacht om hen in veiligheid te brengen voordat het te laat is. De film verschijnt op 22 februari 2024 in de Nederlandse bioscoop. Bekijk de trailer hieronder.

Land of Bad

Als dronepiloot van de Amerikaanse luchtmacht ondersteunt Reaper (Russel Crowe) een speciale missie op de Filippijnen. Als er iets vreselijk misgaat wordt de jonge officier Kinney (Liam Hemsworth) ingezet om in het slagveld gegijzelde teamleden terug te halen. Hierbij is hij afhankelijk van Reaper die vanuit de lucht als zijn ogen fungeert. Wanneer Kinneys team wordt ontdekt en in een grootschalig gevecht belandt, moet Reaper tot het uiterste gaan om iedereen in veiligheid te brengen.

Land of Bad wordt geregisseerd door William Eubank op basis van een scenario dat hij samen met David Frigerio schreef. In de R-rated film zijn er rollen voor Liam HemsworthRussell Crowe, Luke Hemsworth, Ricky Whittle, Milo Ventimiglia, Daniel MacPherson, George Burgess en meer. De film is uitvoerend geproduceerd door Luke Hemsworth, Tracey Robertson, Nathan Mayfield, Tracey Vieira, Jack Bear Liu, Vanessa Yao Guo, Delphine Perrier, Sophie Jordan en meer.

De film Land of Bad verschijnt op 22 februari 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...