Trailer voor Netflix komedie Family Switch met Ed Helms en Jennifer Garner

Netflix heeft een nieuwe trailer en poster uitgebracht voor Family Switch, de door Ed Helms en Jennifer Garner geleide familiekomedie. De film debuteert op 30 november op het streamingplatform. Bekijk de trailer en poster hieronder.

Family Switch met Ed Helms en Jennifer Garner

Family Switch

Jess en Bill Walker doen hun best om hun familie verbonden te houden terwijl hun kinderen ouder, onafhankelijker en verder weg worden. Wanneer een toevallige ontmoeting met een astrologische lezer ervoor zorgt dat het gezin wakker wordt met een full body switch, verenigen de Walkers zich om een ​​promotie, een universiteitsinterview, een platencontract en een voetbalproef binnen te halen?

Gebaseerd op het Bedtime for Mommy-boek van Amy Krouse, wordt Family Switch geregisseerd door McG op basis van een scenario geschreven door Victoria Strouse en Adam Sztykiel. In de film zijn er naast Ed Helms en Jennifer Garner ook rollen voor Bashir Salahuddin (GLOW), Matthias Schweighöfer (Army of Thieves), Xosha Roquemore (The Mindy Project), Ilia Isorelýs Paulino (Me Time), Paul Scheer, Fortune Feimster (Yes Day), Paul Scheer (The League), Andrew Bachelor (The Babysitter) en Rita Moreno (One Day at a Time).

De uitvoerende producenten zijn Strause, David Hyman en Jason Rosenthal. Het wordt geproduceerd door McG, Garner, Lawrence Gray, Ben Everard, Nicole King Solaka en Mary Viola.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...